چجوری کنار بیایم چجوری وقتی به بقیه نگاه میکنیم حسرت نخوریم چجوری از بدنمون راضی باشیم من از داشتن سینه محرومم ازدواج کردم بچه هم دارم ولی فرقی نکرد خیلی حسرت میخورم به بقیه با چشم حسرت نگاه میکنم چیکار کنم آروم بشم
همه راهی رو رفتم که هیچکدوم موثر نیست جز عمل که اونم محاله بتونم عمل کنم نه پولشو دارم نه امکانشو😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایی نکرده دور از جون زن جووون به خاطر بیماری سینش تخلیه میکنند....
تو نقص گذاشتی چون کوچیک ؟
خودت دوست داشته باش عزیزم
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.