2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جدا جدا میگیرن یه عروسی برا مردا یه عروسی برا زنا بعد اخر عروسی زنا مردای اصلی فامیلی میان

چ جالب، نمیدونستم 

با اینکه دختر خاله ام عروسیش تو تبریز بود و همسرش تبریزی اما مختلط برگزار کرد 

احتمالا بخاطر خودمون بوده... 

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

چ جالب، نمیدونستم با اینکه دختر خاله ام عروسیش تو تبریز بود و همسرش تبریزی اما مختلط برگزار کرد احتم ...

الان والا همه چی عوض شده خیلی هم مختلط می گیرند ولی دیگه اصلیش همینه

یه عروسی دعوت بوده دوستم تبریزه، میگه ساعت 5 تا 8 رفتن تو یه تالار فقط زنا بودن و بزنو برقص و پذیرا ...

جالبع منم ندیدم این مدلیشو من خودم کوردم عروسیامون مختلطه ولی عروسی ترکا که دیدم مردا هم مراسم دارن بازم نمیدونم

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
یه عروسی دعوت بوده دوستم تبریزه، میگه ساعت 5 تا 8 رفتن تو یه تالار فقط زنا بودن و بزنو برقص و پذیرا ...

خب ببین مجلس زنونه و مردونه روز هاشون فرق می‌کنه همشون تو یه روز نیست که 

وا چه عجیب یه روز واسه مردا میگیری یه روز واسه زنااون مهمونی که از یه شهر دیگه میاد اواره میشه

اواره نمیشن همشون میان خونه کسی که عروسی دعوت کردن خیلی هم خوش میگذره بهشون مثلا می بینی یه هفته اونجا 

نه فقط تو شهرای ترک زبون اینطوریهتو بقیه جاها همه با هم میرن و بهمردا نمیگن شما یه روز دیگه بیا

خب یه چیزی خانوم راحت می تونند برقص اینا ؟

من تو مجلس زنونه خجالت می‌کشم