2777
2789
عنوان

سکسکه نکردن جنین

2265 بازدید | 33 پست

مامانهای عزیز شده بچتون یکی دو روز سکسکه نکنه؟ بچه من از پریشب اصلا سکسکه نکرده و من نگرانم البته دیروز بیمارستان بودم بخاطر انقباض و نوار قلبش اینا نرمال بود

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جنین سکسکه میکنه؟؟؟؟😯😯😯

چطوریه؟  مادرش میپیره هوا وقتی جنینی سکسه میکنه؟😐😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

عزیزم .میشه بپرسم از هفته ی چندم سکسه شو احساس کردی ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
مگه جنین سکسکه میکنه؟!

اره . وقتی ریه هاش میخواد کامل شه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
مگه جنین سکسکه میکنه؟؟؟؟😯😯😯 چطوریه؟  مادرش میپیره هوا وقتی جنینی سکسه میکنه؟😐😂

مث نبضه و ریتم خاص داره

بله جنین سکسکه میکنه چون داره ریه اش کامل میشه استارتر منم الان یه سه روزه سکسکه نمیکنه طبیعبه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مث نبضه و ریتم خاص داره

وای نمیترسید یکی تو دلتون سکسه میکنه؟😐😉😁😁😁

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
بله جنین سکسکه میکنه چون داره ریه اش کامل میشه استارتر منم الان یه سه روزه سکسکه نمیکنه طبیعبه

عزیزم😍😍😍

😂😂😂نه بابا عزیزم از لگد زدنش که خیلی بهتره یا وقتی که ک و نشو میذاره رو معدت 😦

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خخخخ . 😁اینقدخوبه

😂😂😂نه بابا عزیزم از لگد زدنش که خیلی بهتره یا وقتی که ک و نشو میذاره رو معدت 😦

چی؟؟؟😮

دیگه چه کارایی بلده؟😂😂😂

یا خدا 😐😁

عزیزم از هفته چند شروع شد سکسه ش ؟