2777
2789

سلام

چه دعا و نذری بکنم؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال خونه های شکار تو دیوار بگرد . نذر خاصی نمیخواد ! یه آش نذر کن رفتی خونت بپز

الان من مگه راهکار خرید خونه خواستم

عرض کردم نذر خاصی میشناسید یا نه

اگر نمیشناسید خوب نظر ندید

ممنون 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

ایه ۲۹ سوره مومنون مرتب بخون

هر روز خدا حداقل ۱۰ بار میخونم 

مرسی عزیزم

سلان عزیزم منم برای خرید خونه خیلی پولمون کمه انشالله واسه همه درست کنه و صاحب یه خونه عالی بشیم

انشالله خدا کمک کنه به همه

امین

الان من مگه راهکار خرید خونه خواستمعرض کردم نذر خاصی میشناسید یا نهاگر نمیشناسید خوب نظر ندیدممنون

وااا! چرا بخودت میپری !!! من اینجوری خریدم گفتم بهت . شماهایی که میخوایید بشینید فقط به دعا توسل کتید تا از آسمون بیفته .! خب سوره هارو تا شب بخون هر روز ... ببین چی میشه🤷🏻‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وااا! چرا بخودت میپری !!! من اینجوری خریدم گفتم بهت . شماهایی که میخوایید بشینید فقط به دعا توسل کتی ...

لازم باشه این کارم میکنم

بابتشم افتخار میکنم نه خجالت که مثلن داری بهم تیکه میندازی

شما هم اگر مثلن داری کمک میکنی یه کمکی انجام بده که طرف بخواد

من راجب یه چیز دیگه تاپیک زدم نظر شخصی شمارو راجب دعا و نذر نخواستم

زیاد بگو وقل رب انزلنی منزلا مبارکا وانت خیرالمنزلین معجزه میکنه معجزه

ممنونم عزیزم