2777
2789
عنوان

نداشتن شعور هم حدی داره

282 بازدید | 27 پست

وقتی اسم میپرسید و ما میگیم خوشمون نمیاد دلیل نمیشه ما بی‌سلیقه باشیم و شما خوش سلیقه

ما از اون اسم خوشمون نیومد و نظر شخصیمون رو بیان کردیم دلیل نمیشه همه با یکی هم‌نظر باشن

شعور داشته باشید و جنبه

تاپیک رو هم نبند وقتی توهین میکنی تا جوابت رو ندن

حیف تگ کردن بلد نیستم...

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🫥🫥🫥

باورت میشه برگشت گفت چون تو از فلان اسم خوشت نمیاد بی‌سلیقه‌ای؟ شعورت در همون حده

تا خواستیم جواب بدیم تاپیک رو بست😐

موقع قفل کردن تاپیکش متوجه شدم علاوه بر بی شخصیت بودنش ضعیفم هست، پس بیخیال ارزششو نداره اعصاب خودتو خورد کنی الکی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
باورت میشه برگشت گفت چون تو از فلان اسم خوشت نمیاد بی‌سلیقه‌ای؟ شعورت در همون حدهتا خواستیم جواب بدی ...

😂😂عاشثشونم که اینقدر بدبختن

ولشون کن حرص نخور

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

موقع قفل کردن تاپیکش متوجه شدم علاوه بر بی شخصیتی ضعیفم هست، پس بیخیال ارزششو نداره اعصاب خودتو خورد ...

سر صبحی تر زد به اعصاب من خانم مثلا خیلی محترم

بگو یک نظر گفتیم دیگه

توی تاپیک‌هاش هم صد بار پرسیده ارغوان خوبه؟ ارغوان اسم خوبیه؟ ارغوان به نظرتون چه جوریه؟ خب بگو وقتی خودت انقدر دو دلی و بهت میگن ما خوشمون نمیاد چرا رگ غیرتت باد میکنه

والا توقع دارن هر چی گفتن برا نظرشون سر تعظیم فرو بیاریم

بر خلافشونم کسی نظر بده میگن برو بیرون از تاپیکم

اخه فاقد تعادل روانی " تاپیک زدی واسه نظرسنجی

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

😂😂عاشثشونم که اینقدر بدبختنولشون کن حرص نخور

تنها دغدغه‌شون شده سلیقهٔ ما یعنی...

سر صبحی یعنی 

منم یه بار نظرگذاشتم گفتم یکم قدیمیه .برگشت بهم گفت شما خوبی پریووش جووون با این اسم زاقارتتحالا اصل ...

پس کلا شعورش در حد بچهٔ دوازده ساله است

خیر سرش ۲۵ سالشه

ارغوان خیلیم قشنگه بی سلیقه خیییییلیییییی بی سلیقه ای 😜😜😜😜😜😜😂😂😂😂😂😂

بیخیاااااال اینجور آدمها ارزش فکر کردن ندارن🥰🥰🥰

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

والا توقع دارن هر چی گفتن برا نظرشون سر تعظیم فرو بیاریمبر خلافشونم کسی نظر بده میگن برو بیرون از تا ...

والا

توقع دارن همه بگن وااای آره پرنسس ما عاشق این اسمیم اصلا هر چی تو بخوای😐