2777
2789
عنوان

کاش راننده اسنپ آهنگو عوض کنه😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 34 پست
اتقدر بدم میاد میرم تو اسنپ یا تپسی آهنگ چرت و پرت میذاره اونم اول صبح بگو یا آهنگ ملایم بذار یا آهن ...

وای 

یه بار اهنگای زشته تتلو را گذاشت با کلی جملات زشت ، 

گفتم تتلو میخوای گوش کنی منو پیاده کن 😬

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم برای دانلود فول البوم ۲۵ بند😂

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من یه بار سوار شدم کی شب تورو گذاشته بود 😓🤣

میگه کی کرد تو رو مست دیشب ، 

منظورش چیز بدی نیست 

میگه کی مستت کرد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من یه سری سوار شدم اهنگ ساسی گذاشته بودهنگ بودملعنتی به چادر من نگاه کن حداقل اونو کمش کنمن خجالت کش ...

بعضیا عمدا میخوان اذیت کنن😂😂😂

من و دوستم خیلی محجبه ایم،دوستم‌ بیشتر .بعد داشتیم از جایی میومدیم راننده آهنگ هایده گذاشته بود از اونا که داخلش شراب و اینا داره .دوستم اعصاب نداشت گفت آقا خاموش کنید .اونم یه نگاه داخل آینه انداخت به دوستم گفت شما از خواهران سپاهی هستید (مقنعه ومانتو یشمی پوشیده بود  )😂دوستم هم یه اخم کرد چیزی نگفت .آقا طرف با یه ترس و لرز‌ ضبط رو بست و بعدش آهنگ محسن چاووشی گذاشت همون که می گه عزیزم کجایی ....دوستم باز داد زد آقا خاموش کن .راننده هم گفت اینو واسه دوستش که شهید ومفقود الاثره خونده خواهر گوش کنید 😅

من و دوستم خیلی محجبه ایم،دوستم‌ بیشتر .بعد داشتیم از جایی میومدیم راننده آهنگ هایده گذاشته بود از ا ...

😂😂😂😂😂لعنتی ، 

مردم از خنده😂 ، 

دوستتو از طرف من بزن پس کله اش ، 

آهنگا هائده جونم را کسی سابقه نداره خاموش کنه 😍