2777
2789

من یک روانشناس هستم و بدون چشم داشت بهتون کمک می کنم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

سلام

من خیلی پرخاشگرم با همه همین طورم

۶ سال پیش بعد طلاقم و سختی هاش

الانم یه خشمی دارم و واقعا از همه دور شدم نمیتونم هیچکس و تحمل کنم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

از کجا معلوم واقعا روانشناس باشید ؟؟؟ 

چند وقت پیش کاربران یه آقایی رو تگ کردن که به بهانه روانشناس بودن داخل پی وی افراد حرفای ناجور می‌زده 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالم ربطی به پرخاش نداره، ولی اگر بچه سه ساله موقع خواب بگه دستمو بگیر یا بغلم کن باید به حرفش گوش بدیم یا این کار باعث وابسته شدنش میشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

با نوجوانی که بخاطر رفتار های خانواده عصبی میشه باید چیکار کرد و چطور برخورد کنیم

( مثلا خانواده اش بی دلیل محدود اش می کنند و اجازه کار های عادی بهش نمیدن و مدام دعوا باهاش دارند بی دلیل ، دختر هم هست)

عزیزم من دخترام 11 و 9 ساله هستن خیلی با هم دعوا دارن مخصوصا بزرگه در حدی که دست این کوچیکه بهش،میخوره دعوا  سر وصدا میکنه 

اصلا همدیگه رو دوست ندارن من چیکار میتونم بکنم 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بچه کلاس اولی که لجباز و مشق نمی نویسه رو چطور برخورد باید کرد

اینو من میدونم بی اعتنایی 

ننویسه خودش باید تووو مدرسه جواب بده 

من واسه بچه های خودمم همین رفتارو دارم

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
عزیزم من دخترام 11 و 9 ساله هستن خیلی با هم دعوا دارن مخصوصا بزرگه در حدی که دست این کوچیکه بهش،میخو ...

مردی🥴🥴🥴🥴

عزیزم اولشو  حدف کن داداش😐

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اینو من میدونم بی اعتنایی ننویسه خودش باید تووو مدرسه جواب بده من واسه بچه های خودمم همین رفتارو دار ...

تایم میزارم اومد کمکش کنم با خوشحالی و شادی همراهیش میکنم 

نیومد هم میگم خودت میدونی و معلمتون 

شاید چندبار اول لجبازی کنه بعد میبینه خبری از منت کشی نیس 

پسرم ۵سالشه از وقتی دخترم بدنیا اومد(الان ۲سالشه)اون کم کم از خواهرش یاد گرفت جیغ زدن رو یا حتی مدل حرف زدنش با خودمون شبیه خواهرش شده.خب بکن نکن زیاد بهش کردیم چون پسره و همش دوست داره چیز پرت کنه یا بپره مثلا گفتیم اینو پرت نگن به جاش اونو پرت کن اگه گوش نداده ازش گرفتیم ولی تا ازش میگیرم شروع میکنه به گقتن اینکه یه روز ک نبودی به باباجون میگم برام بیاره و فلان.یا جدیدا میزنه میدونم نیاز به توجه داره و دیده شدن ما هم خیلی بهش توجه میکنیم ولی بعضی وقتا از پسش برنمیایم و یه دفعه من منفجر میشم.بعد به شدت حسادت داره مخصوصا نسبت به خواهرش یعنی دخترم سراغ هر چیزی رفت سریع میخواد ازش بگیره یا بگه اول نوبت منه.وقتی چیزای خواهرشو میگیره میگم مال خودشه اونم گریههه ک میخوام وسیلمو.بعد پسرم نمیده باید به زور ازش گرفت نمیدونم چه کنم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
مردی🥴🥴🥴🥴عزیزم اولشو حدف کن داداش😐

ااا کاربر اقاست .با احترام به استارتر از تقاضای کمکم صرف نظر کردم روز بخیر  

برای دخترم تومهد تولدگرفتیم به جای اینکه خوشحال باشه زد زیر گریه ومیگفت بریم خونمون بااینکه چندماه منتظر تولدش بود که تومهد بگیریم 

وتوخونه خوبه حرف میرنه ولی جلو بقیه خیلی کم حرفه سنجش هم بردم گفتن بایدبه زور باید ازش حرف کشید 

والان با دختر عمه اش میره مهد روری که اون نره اینم نمیره تنها اصلا به تظرتون کلاس اول جدا باشن ازهم ؟