2777
2789

امروز رفتم سی تی اسکن از شکم و لگن چون چند وقتی پهلوم درد میکرد، جوابش یه هفته دیگه میاد. از دستیار دکتر پرسیدم چطور بود گفت چی بهت بگم راستش باید پیگیری کنی ، یخ کردم اصلا خابم نمیبره دارم دیوونه میشم دخترم هنوز کوچیکه تو رو خدا با قلبای پاکتون برام دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ، ممنونم

فقط یچیز بگم بهت تو این یه هفته خود خوری نکن چون همین قضیه سرمن اومد سر ی علائمی رفتم‌دکتر گفت ام‌اس احتمالا من انقدر تو ی هفته جواب خودخوری کردم هزار تا علائم دگ‌اومد سراغم شاید اصن چیزی نیست اخه دستیار دکتر صلاحیت تشخیص نداره ک تو بزار جواب بیاد بیا خبر خوبم بمن بده ک‌چیزی نیست

عزیزم ان شاءالله چیزی نیست و صحیح و سلامتیییی و مشکلی نداری خودتو نگران نکن و استرس نداشته باش

ممنون عزیز دلم ، انشالله ، خیلی سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی نمیتونم  

فقط یچیز بگم بهت تو این یه هفته خود خوری نکن چون همین قضیه سرمن اومد سر ی علائمی رفتم‌دکتر گفت ام‌اس ...

انشالله که همیشه سلامت باشین ،. درست میگی ولی دست خودمم نیست ، خدا خودش کمکم کنه