2777
2789
عنوان

بچم میگه اسممو عوض کن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست
قدیمیه یکم واقعیتش پسند نسل جوون نیست میدونی بعدم بچه شما ایرانیه نباید اسم ایرانی داشته باشه ؟ من خ ...

اسم پارسا قشنگه؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث دختره من پارسال می‌گفت دوست دارم اسمم مائده باشع 

اسمش پریا س 

خدا رو شکر فک کنم از سرش افتاده امسال

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

خودمم همین فکرو میکنم ولی نمی‌دونم چرا حساس شده

به نظرم به معلمش هم بگید این جریانو یواشکی و ازشون بخواین غیر مستقیم در موردش حرف بزنن و تعریف کنن از اسمش شما هم جلوش مقاومت نکنین بگو باشه ارین یا شاهین صدات میکنیم و واقعا هم یه مدت صداش کنین ولی بگین شناسنامه دست شما نیس اجازه نمیدن بعد هجده سالگیت عوض میکنیم

اسم پارسا قشنگه؟

معنیش اره ولی من اسم اشکان رو دوست دارم هم به خاطر اینکه به سلسه اشکانی مربوطه هم به نظرم اسم های خیلی بهتری هستن این همه اسم ایرانی مازیار هست سهراب هست سیاو ش  هست ارتا هست کوروش هست اریا هست ارمان هست اراد هست ارمان هم خیلی معنی شیکی داره 

یازده سال بچه نیست دقیقا زمانیه ک اعتماد ب نفسش باید شکل بگیره

بابا بچس یه مورد اینجوری دیگه دیدم تو همین سن و سال گیر داده بود منو چیز دیگه ای صدا بزنین یه مدت خونوادش صداش زدن یکم بزرگتر شد از سرش افتاد اسمش خیلی زشت و قدیمی نیس که بخواد خجالت بکشه بی اعتماد به تفس بشه چیزی که زیاده طاها اسم خاصی نیس

معنیش اره ولی من اسم اشکان رو دوست دارم هم به خاطر اینکه به سلسه اشکانی مربوطه هم به نظرم اسم های خی ...

پارساام پارسیه دیگه اسم ایرانی اصیله معنیشو نگفتم‌کلا پرسیدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پارساام پارسیه دیگه اسم ایرانی اصیله معنیشو نگفتم‌کلا پرسیدم

پارسا رو دوست ندارم ترجیح میدم اگه روزی بچه دار شدم ارتا یا ارمان بزارم مخصوصا ارمان به خاطر معنیش اسم دخترم ارتمیس دوست دارم عاشقشم زن خفنی بوده لعنتی بردیا اسم پسر کوروش هم خوب بود  

پارسا رو دوست ندارم ترجیح میدم اگه روزی بچه دار شدم ارتا یا ارمان بزارم مخصوصا ارمان به خاطر معنیش ا ...

خخخ چ اسمای خاصی دوس داری من هیچ وقت از اسم ارمان ارتا خوشم نیومده آرتمیس هم دوساعت طول میکشه تاصدا بزنی 

آرمان اسم قدیمیه مردای سن بالا این اسم رو دادن تودوروبریای ما

بذار حداقل ۱۸سالش بشهاگه بارم دوست نداشت خودش بره عوض کنه

ممکنه تو این سن هیجانی تصمیم بگیره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اسمش رو عوص نکنی اسیییییی

الان ۱۱ سالشه کوچولوئه تا بزرگ شه از هر اسمی خوشش بیاد میگه اسم منو این بذارین والا دیدم که میگم

منم بچه بودم هر اسمی مد میشد میگفتم اسم منو این بذارن تا ۱۷  سالگیم اینطوری بودم ده بار شکلات گرفتم پخش کردم به بهونه عوص کردن اسمم😐😂آبجیم ۵ سالشه هر اسمی میشنوه میگه منو این اسم صدا کنین مام میگیم چشم. در حالیکه اسمش خیلی قشنگه

طاها ام قشنگه، بذا بزرگ شه تا اون موقع صد بار نظرش عوص شده

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️