2777
2789

یه نفر تو یه تاپیکی که در مورد ازدواج صحبت می‌کرد معیارهایی که می‌خواست و نوشته بود منم گفتم چه خصوصیاتی دارم بعد گفت باید یکی هم سطح خودت پیدا کنی مجردم مادرم و برادرم هم چند شب پیش یه چیزی گغتن جدی یا شوخی قلبم ترک برداشت یا مادر پسرا انگار تو پسرشون رو میخوای توهمی چیزی میزنن شما چه حالی میشین مثلا وقتی تو جمع یا مهمونی اینطوری باهاتون رفتار میشه ایشالا هرکدومتون باهاش اینطور رفتار کردن یه شوهری نصیبتون بشه فامیل انگشت به دهن بمونن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا دختر دایی من با رفتارهای خودش و صد البته مادرش باعث شد تو فامیل این حرفو بزنن بهش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من خیلی مهربونم با همه ولی چون عشوه نمیام به دل نمی‌نشینم

بحث دختر دایی من جداعه اتفاقعا اون با عشوه داره سعی می‌کنه کسی رو ک نمیخوادش جذب کنه ولی درواقع نمیدونه ک بدتر ازش خوشش نمیاد

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ولشون کن هر چی بهش فکر کنی برات اتفاق میوفته اصلا کوتاه نیا و بهترینا رو بخواه ولی البته خودتم باید سعی کنی اون معیار ها رو تو خودت ایجاد کنی تا شبیهش نصیبت بشه انشاالله 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
بحث دختر دایی من جداعه اتفاقعا اون با عشوه داره سعی می‌کنه کسی رو ک نمیخوادش جذب کنه ولی درواقع نمید ...

خیلی بده من حتی اگه عاشق کسیم میبودم بهش نمیگفتم یه جور دزدیه

گفت داف نیستی که داف بخوای همون هم سطح خودت باید بخوای منم والا داف نخواستم

کی بهت گفت شاید حسودیتو می‌کنه ک گفته اینو

خیلی بده من حتی اگه عاشق کسیم میبودم بهش نمیگفتم یه جور دزدیه

والا اینا بارها و بارها بهشون تذکر داده شده حتی بهشون گفتن طرف دوست دختر داره ولی دست بردار نیستن