2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه راه حلی برای جوش بدین

79 بازدید | 8 پست

صورتم شده پر از جوش و قرمزی و لک جای جوش...

تو رو خدا هر چی می‌دونید بگید از کرم و.... گرفته تا درمانهای خانگی

که هم جوش ها ازبین بره و هم قرمزی و لک و جاشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه علت جوش زدن باید مشخص بشه . من خودم یه مدت جوش میزد صورتم جای جوش ها مدت زیادی میموند هر کاری ام که میکردم خوب نمیشد من ماسک خیار و آلوئه ورا میزدم صورتم که آبرسانی بشه بعد ضدآفتاب عوض کرده بودم یه روز فکر کردم گفتم شاید از اینا باشه چون من هیچوقت جوش نمیزدم ضدآفتابمو دیگه استفاده نکردم ماسک خیار و آلوئه ورا هم دیگه نزدم . رفتم ژل شستشوی صورت مارک دیپ سنس برای پوست های چرب گرفتم و یه آبرسان خریدم دیگه صورتم جوش نزد اصلا جای جوش ها هم رفت . دیگه هم سراغ ماسک آلوئه ورا و خیار و اون مارک ضد آفتاب نرفتم خداروشکر دیگه جوش نزدم