2777
2789

به جای سرکوب خودمونو تو شرایطش قرار بدیم درک کنیم خیلی وقتا دیدن یه شرایط یا اینکه یکی شرایطش رو میگه میخونیم خیلییی سادس ولی درک کردنش خیلی سخت  شاید تویی که دااری یه تزی میدی تز دادنش خیلی برات راحته ولی وقتی تو اون شرایط قرار میگیری سرسام میگیری خلاصه  که شما رو نمیدونم ولی من به کارما اعتقاد دارم هرکسی رو بخاطر چیزی سرزنش کنی بدترین سرخود میاد پس حواسمون روو جمع کنیم🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقاااا همینه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سرزنش که همش میگن خودت تلاش نکردی خودت باید بخوای 

و همه هم از اون شخص بدبخت تر و بیچاره تر هستن 😐😐

یعنی میگه سرطان دارم بهش میگن خوبه زنده ای ما مرده ایم😕

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دقیقا

خیلی وقتا میبینم به جای کمک مسخره بازی درمیارن و استیکر های خنده میذارن

خدایی خیلی زشته! 

ادم به انسانیتش شک میکنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

واقعا موافقم

کاش یاد بگیرن نه فقط تو نی نی سایت تو همه جا رعایت کنن

خود من از این جور ادما زخم خوردم بارها 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دقیفا مث مجردا که تاپیک میزنن ناراحتن متاهلا میان میگن خوشی زده زیر دلت و فلان ما از صبح تا شب کلفتیم بابا مجردی هم حدی داره ار فشار جنسی گرفته تا بقیه چیزاش چرا عادت کردیم دایم مجردا رو سرکوب کنیم 

اینکه خوبه میرن تاپیک های آدم رو میخونن نمک می‌پاشن رو زخم طرف 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره واقعا ی روز من حالم خیلی بد بود چند ساعت پشت سر هم گریه کردم تاپیک زدم طرف گفت برو خودکشی کن👩🏻 ...

باور کن منم کلافه شدم به ساعت پیش تاپیک زدم از دست همسایمون عاصی شدمطوری طرف اومده بود طرف همسایه منو ندیده نشناخته گرفته بود انگار یا فامیل همسایه یا تو ساختمونهای زندگی میکنه به خدا دلم شکست که وقتی تو شرایط من قرار نگرفته الکی دهنش رو باز میکنه یه چیزی میگه