2777
2789
عنوان

درتعجبم از کار این بنده خدا

215 بازدید | 9 پست

عموم مرد خوبیه ..ی مدت کارمند ی ارگان خوب بود منتها نمیدونم چیشد از کارش استعفا داد بره شغل آزاد

شغل آزاد داشت و روزگار زن و بچش رو میچرخوند

از طرفی خانواده خانمش وضع خوبی داشتن که یه خونه رسیده بود ب خانمش و مادربزرگ من ک میشد مادرشوهر این خانم در اون خونه ساکن بود با اجازه ی همین خانم.

البته خونه خود مادربزرگم که  دورتر بود در اجاره بود و اجاره رو زن عموم برمی‌داشت اما انگار اجاره اون خونه از اجاره این خونه ای ک مادربزرگم ساکن شده بود کمی کمتر بود.

زد و عموم ناراحتی قلبی داره مشکل قلب پیدا کرد و ی مدت خونه نشین شد و نتونست کار کنه (کار آزاد داشت)

و بعد از اون انگار نمیتونه مثل سابق کار کنه و سلامت نیست و چون ی مدت خونه نشین شد کاز آزادش هم مختل شد و از رونق افتاد

نزدیک ۵۰ سالشه و بعد از مریضی نمیتونه خوب کار کنه 

حالا زن عموم ب عموم گفته مادرتو از خونم دربیار بیرون بره خونه خودش زندگی کنه و اجاره کامل این چندسال رو از عموم کاغذ گرفته که از دونگ خونه ی خود عموم ب اسم زن عموم بشه 

از طرفی متوجه شدم عموم بیمه نریخته این چند سال و الان بیمه نداره ..خیلی تعجب کردم چون آدم بیخیالی نبوده تو زندگیش.. الان خیلی نگران زندگیشم..یه پسر پرتوقع داره که تا پول میخواد اگ عموم نده میگیره زیر باد کتک .. پسرش ۲۰ سالشه خیلی پرتوقع بار اومده 

یعنی چی میشه زندگی عموم 

بعضی شبها عموم میره پیش مادربزرگم میخوابه از دست پسرش و بدخلقی های زنش

عملا عموم رو دارن از خونه زندگیش بیرون میکنن

نمیدونم چرا انقد طفلک بد آورد 

پسره بابا رو کتک میزنع؟

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتملا تو جوونیش به زنش بدی نکرده؟شاید داره تقاص میده..قضاوت نمیکنما احتمال میدم

اره تو جوونیش نمیگم بدی کرده اما خیلی خوش اخلاقم نبود مثل خیلی از مردای دیگه 

ولی دیگه الان خیلی داره نابود میشه این حقش نبود 

راست میگه زن عموت. مادربزرگت بره خونه خودش وقتی از نظر مالی تحت فشارن.

اجاره میداد الانم مادربزرگم حرفی نداره میخواد بره اما میگه تو اگه میخواستی یک جا دوباره اجاره بگیری چرا گفتی بیا بشین اینجا

اشتباه رو اونجا کرده که بخاطر تون زیادی خوروندن به این بی معرفتا از کار دولتی و حقوق بازنشستگی استعفا داده ، اگه کار آزاد می خواست خب در کنار دولتی انجام میداد

اشتباه رو اونجا کرده که بخاطر تون زیادی خوروندن به این بی معرفتا از کار دولتی و حقوق بازنشستگی استعف ...

خیلی تحت فشاره.. زن عموم از این رو ب اون رو شده.. زنگ زده برادرش اومده عموم رو مواخذه کرده و تحقیرش کرده آخرسر گفته باید اجاره اون چندسالو کاغذ بدی درصورتی ک قبلا عموم بخاطر اجاره چند سال ی تیکه زمین هم ب اسم زن عموم کرده 

بهش گفتم چرا پس کاغذ دادی گفت قفل شده بودم نمیدونستم چیکار دارم میکنم 

بس که پسرش کتکش میزنه .. جیگرم میسوزه خدا