2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۱۵ سال

هیچی خراب نشد

فقط تلوزیون و زیر تلوزیون و ساعت عوض کردیم

تقریبا بعد ۹ سال فقط اونارو عوض کردم و باند نداشتیم یه حفت باند هم گرفتیم

ضرفو ضروف هم فقط ماهی تابه چند باری گرفتم چون نسوزش رفته بود 

انشاالله پول بیاد دستمون دلم یه تغییر میخواد 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آها خراب شدن وسیله هات یا بدیمی

نه خراب نشده هیچیم.من کار اشتباهی که کردم اینکه همه چیزمو سفید و رنگ روشن گرفتم،مبلهام سالم بود منتها چون سفید بود حتی بعد از شستن هم مثل اولش نمیشد (بچه که بیاد واقعا نگهداری رنگ روشن سخته)الان فرشامم سالمه اما چون رنگ روشنه باید عوض بشه

من انقد تو همه چیز با انضباطم که خراب نمیشن 

یعنی اگه چیزی به دلم بزنه باید معجزه شه که خراب بشه یا خودم از قصد خرابش کنم 🚶🫤🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من انقد تو همه چیز با انضباطم که خراب نمیشن یعنی اگه چیزی به دلم بزنه باید معجزه شه که خراب بشه یا خ ...

مثلا یه بار چند سال پیش دلم میخواست عینکمو عوض کنم و چون سالم بود بابام عوضش نمی‌کرد

منم عینکمو انداختم وسط خیابون له‌ شد جنازشو بردم خونه گفتم عینکم از جیبم افتاده 😆🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️