مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 عنوان سرطان رحم بدخیم تهاجمی خطرناکه 266 بازدید | 28 پست متاستاژ داده به لگن و غدد لنفاوی و واژن البته بگم بعد تخلیه رحم متاستاز داده هر کس تجربه داشته بیاد. لطفا 1404/02/03 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 863 یعنی سرعتش خیلی بالاست، مگه میشه بعد برداشتن رحم متاستاز کنه؟ قطعا قبلش کرده و متوجه نشدین گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 یعنی سرعتش خیلی بالاست، مگه میشه بعد برداشتن رحم متاستاز کنه؟ قطعا قبلش کرده و متوجه نشدین نکرده فقط رحم درگیر بود،حتی اسکن داده بود در حین شیمی درمانی متاستاز داده
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 ای بابا خدا شفا بده دیگه متاستاز آخرشه :((((((( پس چطور بیشترا میان میگن متاستاز داشتیم خوب شد
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 863 ای بابا خدا شفا بده دیگه متاستاز آخرشه :((((((( نه نیست،خیلیا با متاستاز حالشون خوبه و بیماریو شکست دادن بس که روحیه قوی داشتنتروخدا نگید اینجوری طرف مریض داره یکی دیگه مریض داره پیام شما رو میخوته ته دلش خالی میشه گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 863 نکرده فقط رحم درگیر بود،حتی اسکن داده بود در حین شیمی درمانی متاستاز داده حتما خیلی بدخیمهالان پرتو هم میشه یا فقط شیمی؟ گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 حتما خیلی بدخیمهالان پرتو هم میشه یا فقط شیمی؟ الان بخاطر خونریزی که داره میخواد پرتو هم بشه
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 863 الان بخاطر خونریزی که داره میخواد پرتو هم بشه خونریزی کدوم قسمت؟ گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 14836 پس چطور بیشترا میان میگن متاستاز داشتیم خوب شد ایشالله ، ولی وقتی به اندامای دیگه بزنه وقت چندانی نداره.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 خونریزی کدوم قسمت؟ توموری که تو واژنشه باعث خونریزی شده
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 14836 نه نیست،خیلیا با متاستاز حالشون خوبه و بیماریو شکست دادن بس که روحیه قوی داشتنتروخدا نگید اینجوری طر ... خدا بهشون صبر بده ولی امید واهی بدتره،در ضمن ما تخصصی نداریم خب باید از پزشکش بپرسه ،من اندازه اطلاعات خودم میگم.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 ایشالله ، ولی وقتی به اندامای دیگه بزنه وقت چندانی نداره. اول درد داشت الان نداره غذا هم میخوره ولی قبلاً نمیخورد
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 863 توموری که تو واژنشه باعث خونریزی شده چقدر سختخدا بهش و اطرافیانش ارامش و روحیه بدهانشالا که پیروز میشهبراش دعا میکنم حتما گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
مهمونیخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2823 خدا بهشون صبر بده ولی امید واهی بدتره،در ضمن ما تخصصی نداریم خب باید از پزشکش بپرسه ،من اندازه اطلاع ... مادرشوهرمه،همچین چیزی داشتین؟