2777
2789

یعنی سرعتش خیلی بالاست، مگه میشه بعد برداشتن رحم متاستاز کنه؟ قطعا قبلش کرده و متوجه نشدین

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا خدا شفا بده دیگه متاستاز آخرشه :(((((((

نه نیست،خیلیا با متاستاز حالشون خوبه و بیماریو شکست دادن بس که روحیه قوی داشتن

تروخدا نگید اینجوری طرف مریض داره یکی دیگه مریض داره پیام شما رو میخوته ته دلش خالی میشه

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
نکرده فقط رحم درگیر بود،حتی اسکن داده بود در حین شیمی درمانی متاستاز داده

حتما خیلی بدخیمه

الان پرتو هم میشه یا فقط شیمی؟

الان بخاطر خونریزی که داره میخواد پرتو هم بشه

خونریزی کدوم قسمت؟

نه نیست،خیلیا با متاستاز حالشون خوبه و بیماریو شکست دادن بس که روحیه قوی داشتنتروخدا نگید اینجوری طر ...

خدا بهشون صبر بده ولی امید واهی بدتره،در ضمن ما تخصصی نداریم خب باید از پزشکش بپرسه ،من اندازه اطلاعات خودم میگم.

توموری که تو واژنشه باعث خونریزی شده

چقدر سخت

خدا بهش و اطرافیانش ارامش و روحیه بده

انشالا که پیروز میشه

براش دعا میکنم حتما