2777
2789
عنوان

خواهرم همش برا پول زنگ میزنه بهم

198 بازدید | 14 پست

خواهرم ازم ۱۰ سال بزرگتره ازدپاج کرده ولی وضع مالیش خوب نیس ی شوهر گه داره … هر دفعه زنگ میزنه بهم برا پول گرفتنه … هروقتم‌ پول بهش دادم هیچوقت برنگشته ب حسابم .. حتی ی بار ۳۰‌ میلیون از شوهرم گرفتم قرض دادم بهش اونم پس نداد ..شوهرم پولداره ولی اصلا ادمی نیست ب من پول بده و همیشه کارتم تهش ۱ یا ۲ تومن توشه ک اونم خواهرم انقد زنگ میزنه ک همینم برام نمیمونه . تا حالا بار ها  بهش گفتم که ندارم و شوهرمم‌ ادم گهیه ولی انگار اصلا نمیفهمه و باز درخواست میکنه … عصبی شدم دیگه وقتیم بهش میگم ندارم ناراحت میشه دیگه خودم خجالت میکشم انقد گفتم ندارم… واقعا چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ناراحت بشه بگو ندارم انقد بگو دگ بهت رو نندازه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

بش بگو ک نداری چون خودتم میخای زندگی کنی.چقد بدم میاد از بعضی خواهرا پروان لوسن

دیگه قاطی کردم  خودمم حس بدی میگیرم از اینورم خودم گیرم همیشه حسابام خالی میشه از بس ک میدمش ب خونوادم

ببین تاپول اومد به حسابت ببر خرج کن توهم نکنی خواهرت میکنه هروقتم گفت بگوندارم همونجورکه اون روش میشه هی درخواست می‌کنه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دیگه قاطی کردم خودمم حس بدی میگیرم از اینورم خودم گیرم همیشه حسابام خالی میشه از بس ک میدمش ب خونوا ...

اونقد نده تاشوهرشو مجبور کنه اون بده عجب گیری کردی چرامیدی تاپول اومدحسابت خرجش کن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ببین تاپول اومد به حسابت ببر خرج کن توهم نکنی خواهرت میکنه هروقتم گفت بگوندارم همونجورکه اون روش میش ...

خنده دار نیس ک خواهر بزرگتر هی از خواهر کوچیکتر توقع داشته باشه ؟؟؟؟؟

اونقد نده تاشوهرشو مجبور کنه اون بده عجب گیری کردی چرامیدی تاپول اومدحسابت خرجش کن

اخه یهو میگه بچم مریضه منم نمیتونم ک نگا کنم .. یا مثلا میگه مهمون اومده هیچی ندارم بزارم جلوش منم اگه ندم  حس بدی ب خودم میگیرم