2777
2789
عنوان

دراوردن پین از پا کسی تجربه داره

1600 بازدید | 18 پست

چجوریه درد داره مثل عمل گذاشتنش سخته 😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راحت تره فقط زخمش مراقبت میخواد

شما تجربه دارید؟ با بی هوشی؟ بستری داره دوباره یا نه؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شما تجربه دارید؟ با بی هوشی؟ بستری داره دوباره یا نه؟

بله ساق پام شکسته بود بعد پنج سال درآوردم

با بی حسی کمر به پایین 

یه شب بستری بودم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

اگه پلاتین فشاری روی پات نداره و اذیت نیسی در نیار

اخه یدونه از پیچ ها بلند تر از بقیه است فقط همون یدونه رو گفته درمیاره ... 

البته من هنوز تازه گذاشتم امروز ۱۵ روزه عمل کردم فعلا خیلی سخته همش فکر و خیال دارم

بله ساق پام شکسته بود بعد پنج سال درآوردمبا بی حسی کمر به پایین یه شب بستری بودم

وای موقع گذاشتنش هم میخواستن بی حسی کمر بزنن من نذاشتم کلی بی هوش کردن خداکنه بازم قبول کنن من نمیتونم... 

ببخشید شما وقتی عمل کردید اولین عمل رو میگم که گذاشتن چند وقت بعدش بخیه کشیدید؟ بعد کشیدن بخیه دوباره پا رو گچ میگیرن یا نه؟

وای موقع گذاشتنش هم میخواستن بی حسی کمر بزنن من نذاشتم کلی بی هوش کردن خداکنه بازم قبول کنن من نمیتو ...

یادم نمیاد چه قدر بعد بخیه کشیدم ماله ده ساله پیشه

ولی بعدش آتل موقت گرفت گچ نگرفت

اهااگه عملت تازه ک هیچدر میاره دردم نداره

شما تجربه دارید؟؟ میگم بعد کشیدن بخیه پا رو دوباره گچ میکنن یا نه؟؟ الان به من گفته تا ۳ هفته بعد عمل اصلا پا روی زمین نذارم تا برم بخیه بکشم بعد...میخوام ببینم بعدش ممکنه دوباره گچ‌کنن

یادم نمیاد چه قدر بعد بخیه کشیدم ماله ده ساله پیشهولی بعدش آتل موقت گرفت گچ نگرفت

وای خداکنه گچ‌نکنع ...من الانم اتل دارم خیلی اذیتم میگم بعد کشیدن بخیه آتل کنه بهتره چون آتل رو گاهی میشه باز کرد...

چند هفته بعد عمل تونستید راه برید؟؟

آتل میبنده برات با عصا راه بری ک فشار نیا

وای خیلی نگرانم میگم خداکنه جوش خورده باشه بتونم با همون آتل راه برم دیگه گچ نکنه عذابه 

وای خداکنه گچ‌نکنع ...من الانم اتل دارم خیلی اذیتم میگم بعد کشیدن بخیه آتل کنه بهتره چون آتل رو گاهی ...

راحت میتونستم بذارم زمین آخه برای من ۵سال گذشته بود

فقط زخم بود استخوونم مشکل نداشت

راحت میتونستم بذارم زمین آخه برای من ۵سال گذشته بودفقط زخم بود استخوونم مشکل نداشت

نه عمل اول رو میگم که تازه شکستگی بود پین گذاشت