2777
2789
عنوان

با درد عاشقی چه کنم

107 بازدید | 11 پست

زندگیم پر از غمه پر...۲۸سالمه هنوز دانشگاهمو تموم نکردم مهارتی بلد نیستم هنوز ترم ۳ دانشگاهم تقریبا ۳۰ سالگی تموم میکنم کی دیگه من میرم سرکار ای وای پیر شدم...    الانم که خودم بعد از ۲ سال رابطه عاشقانه مجبور شدم رابطه رو ترک کنم چون حس کردم موندن به صلاحم نیست بهش گفتم دارم ازدواج میکنم اونم اولش گفت نمیتونم بدون تو اما وقتی گفتم اگه دوسم داری برو قبول کرد .ای وای تمام وجودم درد میکنه بدبختی‌های زندگیم ی طرف غم دوری و جدایی دیگه نابودم کرده روزا همش میخوابم من دلم به چی خوش باشه من نمیدونم چیکار کنم ناامیده ناامیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲۸ سال سن ناامید؟اول جوونی شما هست خیلی فرصت ها داری قدر جوونیت رو بدون تا چشم به هم بزنی ۵۰ ساله ...

وای من بشدت ناامیدم ناامیدی بدی وجودمو گرفته ...حالم خیلی بده شدم ۴۰ کیلو از بس فکرم درگیره.نمیتونم حالمو اصلا توصیفش کنم

با ۲۸ سال سن ناامید؟اول جوونی شما هست خیلی فرصت ها داری قدر جوونیت رو بدون تا چشم به هم بزنی ۵۰ ساله ...

۲۸ سال به نظرم دیگه آخر راهه.وای چه آرزوهایی داشتم ...ای داد بر من ای وای عجب روزگاری شد

وای من بشدت ناامیدم ناامیدی بدی وجودمو گرفته ...حالم خیلی بده شدم ۴۰ کیلو از بس فکرم درگیره.نمیتونم ...

میدونی ذهنت به شدت درگیر مسایل مختلفی هست چون به هم ریخته است برای هر سوالی جوابی پیدا نمیکنی درنهایت تبدیل میشه به نام امیدی و افسردگی چه اشکالی داره سن ۳۰ سالگی دانشگاه تموم بشه مهم این هست که تونستی فقط خودت میتونی به خودت روحیه بدی به چیزهای خوب و فکر کن چون اینجوری فقططط خودت رو از بین میبری

میدونی ذهنت به شدت درگیر مسایل مختلفی هست چون به هم ریخته است برای هر سوالی جوابی پیدا نمیکنی درنهای ...

اره دقیقا همینطوره برام دعا کنید دعا کنید به آرامش برسم

اره دقیقا همینطوره برام دعا کنید دعا کنید به آرامش برسم

امیدوارم همیشه در آرامش و امنیت باشی غصه ی روزگار رو نخور همیشه یادت بمونه این نیز بگذرد قدر لحظه هاتو بدون هر کدوم از ما یه جوری با روزگار کنار می‌آییم چاره آیی نیست کار هم پیدا می‌کنی سر کار هم خواهی رفت و اون موقع با خودت میگی چرا اینهمه غصه خوردم

امیدوارم همیشه در آرامش و امنیت باشی غصه ی روزگار رو نخور همیشه یادت بمونه این نیز بگذرد قدر لحظه ها ...

ممنونم بابت حرفای قشنگتون خدا از زبونتون بشنوه که کارمند بشم اینقدر غم تو دلمه که میگم شاید جز اون چنتا آدم نادر دنیا باشم از بس مشکل دارم تو زندگیم خیلی تحمل کردم تا الان خیلی اما تهش نوری میبینم 

خواهش میکنم گلم کاری نکردم شما حتما به هدفت می‌رسی همه مون با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم منتها مدلش فرق می‌کنه ولی زندگی همچنان ادامه داره بهترینها رو براتون آرزومندم دوست عزیزم امیدوارم یه روز که دیر نیست خبر موفقیتات رو مینویسی