2777
2789
عنوان

مامانای که خونتون نزدیک فضای سبز عاجزانه خواهش میکنم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 64 پست

از وقتی اومدم به این فکر میکنم که کا هر موقع میریم این بچه تو پارکه با این گرگایی کع تو پارکن

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️
منم چن شب پیش بیمارستان بودم تو ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن جلو ماشین چسبیده ب کاپوت ماشینمون پ ...

وااا ینی دختره با روپوش بود؟!

مگ میشه دوربین داره اخراجش میکنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بار من ندیدم مادرش بیاد ببینه بچش چی کار میکنه،پارک بزرگی هم هست کلا اونجاست

تو مدرسه پسرونه هم از این موضوعات هستپسرتو آگاه کن برای همچین مواردیهمش داستان بگو و در قالب داستان ...

میدونه من تا جایی که بتونم حواسم بهشون هست ولی واقعا متاسف شدم برای مادرای بی خیالی که بچشون رو ول میکنن به امان خدا

خونه‌ ما هم نزديک ی پارکه ولی تا حالا اجازه ندادم بچه‌هام تنهايي برن می‌ترسم

خیلی کار خوبی میکنی خیلیییی

زدهذبوده بالا

😅😅😅

من ریده بودم ب خودم از ترس😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به شوهرم الان گفتم میگه دیگه حق نداری بچه ها رو ببری پارک،خوب خودش هم که سر کاره،این بچه ها واقعا چه گناهی کردن ،واقعا دولت نباید رسیدگی کنه یعنی نمیدونن

پارک ها به جای اینکه مکان امنی برای بازی بچه ها باشه شده محل هزار و یک کار دیگه

وااا ینی دختره با روپوش بود؟!مگ میشه دوربین داره اخراجش میکنن

دختره با روپوش بود 

دقیقا تابلو نصب دوربین هم بود ولی اومده بودن ته پارکینگ قسمت تاریکی بود 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅