2777
2789

به هیچ عنوان،به هیچ عنوان ،تنها نفرستید شاید باورتون تشهد امشب یه صحنه ای دیدم تو پارک متاسف شدم برای اون مادر بی خیالی که بچشو تنها ،به امید دوستاش میفرسته پارک

❤️تو ماهی ومن ماهی این برکه ی کاشی.‌.......اندوه بزرگیست زمانی که نباشی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر بیماران جنسی جاشون تو مکان‌های عمومیه که بچه ها بدون والدین هستن

وای چقدرر بده ک اینجوریه😢ما بچه بودیم دختر پسر از سرظهر تا دقیقا۲شب تو محله پلاس بودیم بازی میکردیم ازاین خبرا هم ب اینصورت نبود

بچها دیگه نمیتونن بچگی هم بکنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
اکثر بیماران جنسی جاشون تو مکان‌های عمومیه که بچه ها بدون والدین هستن

چی دیدی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

پسرام ۷ سال و ۱۱ سالشونه امشب بردم پارک نزدیک خونمون که اکثر موقع ها خودم میبرمشون،بماند که چندین جوونای ۱۶ ،۱۷ ساله رودیده بودم که با هم شوخیای زننده میکردن ،بماند که بچه های ۵،۶ ساله که تنها تو پارکن چه حرفای رکیکی به هم میزنن

منم چن شب پیش بیمارستان بودم تو ماشین تو پارکینگ بود دقیقا اومدن جلو ماشین چسبیده ب کاپوت ماشینمون پسره دستشو کرد تو یقه دختره کادر درمانی بود ولی پسره رو نمیدونم کادری بود یا ن

دختره متوجه شد من تو ماشینم رفتن جای دیگه ولی همینطوری وصل بودپسره ول نمیکرد لا کردار

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دو تا بچه ای که همیشه اونجا مردمشون با پسرای من فوتبال بازی کردن ،دو تا از نوجوانا هم از سوپر مارکت ویفر خریده بودن ،اینا همه همدیگه میشناسن چون پاکش محلیه

یکی از اونا که با پسرم بازی می‌کرد به اون دو تا جوون گفت به نا هم ویفر بده به یکیشون دادن به اون یکی گفتن بیا اون پشت بهت بدیم متاسفانه پس بوته ها هم تاریک بود این یکی هم دنبالشون رفت یعنی خدا شاهده فقط تونستم دست پسرامو بکشم و از اون پارک بیارم بیرون،نمیدونید چه چیزایی تو ذهنم گذشت