2777
2789
عنوان

از کاربرای جنجالی چخبر😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 98 پست
حتما😂😂

ی بار پسر عموهای شوهرم خونه بودن بعد دوتا بودن 

مادرشوهرم ایناعم بودن راه دورد بودن😂

بعد من خسته بودم گفتم بیا بریم بخوابیم ساعت دوازده بود حالا منظور خاصی نداشتم چون پریود بودم اصلا فقط عادت نداریم جدا از هم بخوابیم بعد گفت می‌خوام پی اس بزنیم و سر شبه هنوز رشته پسر عموهام هستن 😐بعد

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره هی میشینه پای فیلم منم خسته زود خوابم میبره بعد میاد منو بیدار میکنه بدخواب میشم

بعدش گفتم باشههههههه رفتم در اتاقو ام قفل کردم

دیگه همونجا توی حال کنار پسرعموهاش و داداشش خوابیدن

مادرشوهرم و پدر شوهرم ام اتاق جدا حسابش کن بعد این پسر عمو هارو ول نکرد 

بعد ی شب دیگه هی اسرار اسراررر منم اینقدر اذیتش کردم شبم رفتم گرفتم خوابیدم تا صبح با حسرت نفس عمیق میکشید🤣🤣

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دمت گررررم😂منم قفل کردم که یاد بگیره جدا از من نخوابه

از عمد جفتشم خوابیدم از سر شبش هی کرم میریختم بعد این فکر کرد آخر شب خبریه قشنگ زدم تو برجکش🗿😂تا صبححح. نفس عمیق میکشید با حسرت فراوان 

اره منم امشب خوبش کردم😂صبح زنگ مامانم نزنه صلوات😂😂😂

وای فکرشو کن زنگ بزنه بگه مادرجان شادی دیشب منو خونه راه نداد حتی نزاشت کنارش بخوابم 🤣