2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قسمت دومش رو ندیدم میگم شاید برای اینه گنگه،ستاره چی شد

اصلا نمیدونم ستاره کیه اخه از اول ندیدم فقط میدونم یه دختر کشتن بعد این سامان هردفعه با یه دختره نمیفهممش واقعا هرچی هست تو کار قاچاقن فک کنم البته خطرناکن 

ستاره افتاد زندان بعد از چن سال در میاد.خیلی فیلم قشنگی میشه بنظرم سامان پلیسه

نه سامان پلیس نیست تو خلاصش بخونی نیفهمی که خلافکار وتبهکار هست وعاشق هوژان نیشه وبازم تو خلاصش نوشته که عاشق هوژان میشه اما چون تمام راه های باطل را  فته وغرق درگاه هست شایسته بودن کنار خوبان  اندازد واز اون جایی که کارگردان تین سریال کارگردان کیمیاست والبته سریالهایی مثل گاندو وآنام ومادران وبرادر به نظرم از لجاظداستان عاشقانش مثل کیمیاست واین‌آقا سامان به هوژان نمیرسه وطبق خلاصه دوستانم که شایستگی بودن کنار ایشون را نداره هرچند سامان صفاری خودش گفتا که قصه یه جودی تموم نیشه که قابلیت فصل دوم را داره یعنی پایانش بازه وچون گفته اگرفصل دومش ساخته بشه با کمال نیل توش بازی نیکنم پس بعیدم هست که با اینکه شخصیت منفی سریال بمیره شایدبره زندان بعد تو فصل دوم آدم خوبی بشه وبعد از زندان آزاد بشه حتما حکمتی داسته کا نامزد هوژان مرد حتما برای اینکه با سامان آشنابه واین آشنایی منجر به تغییر رفتار سامان بشه ودست از خلاف برداره.

نه سامان پلیس نیست تو خلاصش بخونی نیفهمی که خلافکار وتبهکار هست وعاشق هوژان نیشه وبازم تو خلاصش نوشت ...

ممنون که وقت گذاشتی این همه تایپ و توضیح دادی🙏🏻

بنظر میرسه فیلم بسیار بسیار جالبی باشه

و اگر آی فیلم سریال ستایش رو در حال پخش نداشت بدونه شک 

این سریال ناریا پر بیننده ترین سریال 1404 میشد 

ممنون که وقت گذاشتی این همه تایپ و توضیح دادی🙏🏻بنظر میرسه فیلم بسیار بسیار جالبی باشهو اگر آی فیلم ...

خواهش میکنم قابلی نداشت البته خب ستایشم جیزی تاپایاتش نمونده اما این سریاد تازه شروع شده والبته تا آخر سال هم معلوم‌نیست چه سریالهای دیگه ای پخش میشند شایدم اونا پر مخاطب تر می شدند ولی ببخشید خیلی کامنتام طولانی بود  و وقتتون را گرفتم.