2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سنگ کلیه داشتم نمیدونستم یه روز از پله ها میومدم پایین کلیم‌ درد گرفت از ادرارم‌ خون میومد‌ ...

آها خوب شدی عزیزم

بنظرت خطرناک نیس خودشون دفع میشن؟

آخه چن تا سنگ ۳ الی ۴ میلی متری ان

ن ی دونه

آها پس چیز خطرناکی نیس؟

نه ولی باید بهش برسی  دلستر جو آب لیمو اینا بخور ب پر ب پر هم بکن  قرص مخصوص کلیه بخور سریع خودش می فته

ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه.  دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏

نه ولی باید بهش برسی دلستر جو آب لیمو اینا بخور ب پر ب پر هم بکن قرص مخصوص کلیه بخور سریع خودش می ...

ممنون عزیزم

انقدر نگرانم چن روزه

همش میترسم باز ی درد شدید بیاد سراغم

روزی ۸ لیوان آب جوش میخورم

هندوانه ام سعی میکنم بخورم

بپر بپر و پله بالا پایین هم میرم

قرص چیه؟

ممنون عزیزمانقدر نگرانم چن روزههمش میترسم باز ی درد شدید بیاد سراغمروزی ۸ لیوان آب جوش میخورمهندوانه ...

خواهش میکنم. فکر کنم باریچ باشه برا مجرا  رو باز میکنه سنگه راحتتر میفته 

ورزشکار. ثروت شهرت . خوشبختی دارم . دوستیم فقط مجازیه.  دوس دارم خاکی باشم با همه. ولی دوس ندارم منو بشناسن.🙏🙏🙏

آها خوب شدی عزیزمبنظرت خطرناک نیس خودشون دفع میشن؟آخه چن تا سنگ ۳ الی ۴ میلی متری انن ی دونه

اره 

اصلا نمیدونستم که سنگه 

دکتر گفت سنگت افتاده جاشم عفونت سونوگرافی اینا نشون نداد که سنگه