2777
2789

طبق گفته خودش(پیام داده) قصدش دوستی ساده نیست یه قصد دیگه داره که هنوز بیانش نکرده بعد گفته ازم خوشش میاد و میخواد بیشر آشنا شیم الان من چی باید بگم جوابم مثبته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم

خب اگه ازش خوشت میاد قبول کن یه مدت اشنا بشید(بگو باشه )اگه غیب نشدو همچنان موند یه دیت باهاش برو یکم حرف بزنید ببین بدرد هم میخورید اصلا یانه بعد بگو دنبال رابطه بی سرو ته نیستی و میخوای بعد یه مدت خانواده ها در جریان باشن، حدو مرزا و خط قرمزاتو مشخص کن، سعی کن رو حرفای اول رابطه خیلی حساب نکنی همش از سر ذوقه و خیلی جدی نیست و همین دیگه بعد یکی دوهفته میتونی متوجه بشی میشه اشنایی رو ادامه داد یانه