2777
2789
عنوان

کمک برای انتخاب هدیه روز معلم برای مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست
یه کارت هدیه بده به مربی اصلی و یه جعبه شیرینی و چند شاخه گل واسه بقیه. در ضمن عیدی دادن خیلی مرسوم ...

نمیدونم ولی ایام عید که میرفتم دم مهد همش با هدیه میومدن و کادر تشکر میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی ایام عید که میرفتم دم مهد همش با هدیه میومدن و کادر تشکر میکردن

دیگه عید گذشت ولی برا روز معلم کاری که گفتم رو بکن حتی با بقیه اولیا مشورت کن ببین اونا چیکار کردن 

کارت هدیه ضایع تره به نظرم یه خودکار جعبه دار از کارت هدیه بهترع

خب خودکار مگه چقدر لازمه. نمیدونما اما به من اگر کسی کارت هدیه بده بیشتر خوشم میاد

تو فکر روسری هم بودم، اما ترسیدم نپسندن

دیگه عید گذشت ولی برا روز معلم کاری که گفتم رو بکن حتی با بقیه اولیا مشورت کن ببین اونا چیکار کردن

اگر همه با هم جمع میشدن خیلی خوب بود، اما از چند نفر پرسیدم و گفتن هر کس شخصا هدیه گرفته

اگر همه با هم جمع میشدن خیلی خوب بود، اما از چند نفر پرسیدم و گفتن هر کس شخصا هدیه گرفته

زیاد به خودت سخت نگیر اگه وسعت میرسه به همه کارت هدیه 200تومنی بده اگر هم دستت نگه همون کاری که گفتم رو بکن

زیاد به خودت سخت نگیر اگه وسعت میرسه به همه کارت هدیه 200تومنی بده اگر هم دستت نگه همون کاری که گفتم ...

۲۰۰ یعنی خوبه؟

من اول یسری این پکای آماده هدیه دیده بودم و خوشم اومد اما حداقل از ۵۰۰ بود. گفتم شاید همین هزینه رو که میخوام بکنم کارت بگیرم بهتر باشه اما دو دل بودم.

یعنی یدفعه یه کارت هدیه با کل مبلغی که میخوام هزینه کنم بگیرم و کنارش هیچ چیزی نخرم؟

اره اصلا بد نیست. باور کن هیچ هدیه ای مثل این نمیشه مامانم معلمه میدونم چقدر بهش میچسبه. این کار رو بکنین

اره اصلا بد نیست. باور کن هیچ هدیه ای مثل این نمیشه مامانم معلمه میدونم چقدر بهش میچسبه. این کار رو ...

گفتم شاید بدون گل یا هدیه کنارش قشنگ نباشه

خواستم برم گلدون گل یا رز جاودان بخرم درکنارش کارت بزارم، یا روسری در کنارش کارت بدم.

شیرینی هم نخرم؟

اما شاید کل اون مبلغ رو کارت بگیرم بهتر باشه.