2777
2789

یعنی مثلا کسی که خیلی باهاش صمیمی هم‌نیستین هم؟ منظورم کلا چه دختر چه پسره 

من خیلی گیرم تو این مورد با اینکه دلم میخواد فالوش کنم ولی

میگم نکنه یارو خوشش نیاد یا بگه این چرا انقد با من احساس صمیمیت میکنه😐😐 خیلی حس مضخرفیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همینجوریم

بخاطر همین بین ۷۰۰تا فالوری ک دارم ۴۰ تاشونو فالو کردم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من به هیشکی ریکوئست ندادم تا حالا😂 خودشون پیدام میکنن ریکوئست میدن که اگه فامیل درجه یک و دوست باشن اکسپت می‌کنم 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

اخه چ لزومی داره؟ 😐من دوستا و فامیلای خودمم فالو نمیکنم😐بابام ریکوئست میده رد میکنم بعد برم غریبه ...

منم اینطوریم  ولی خب مثلا اون ادم غریبه نیس چن ساله میشناسمش و یجورایی دوست دور به حساب میایم دوس دارم باهاش یه ارتباطی داشته باشم ولی میترسم حس مزاحم بودن میگیرم خیلی بده

خوبه تنها نیستم خیلی حس بدیهمن ریکوئست کسیم راحت قبول نیمکنم😐

وایییی فک کردم فقط خودم اینحوریممم😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم اینطوریم ولی خب مثلا اون ادم غریبه نیس چن ساله میشناسمش و یجورایی دوست دور به حساب میایم دوس دا ...

ریکوئست بده نخواد قبول نمیکنه دیگه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

من به هیشکی ریکوئست ندادم تا حالا😂 خودشون پیدام میکنن ریکوئست میدن که اگه فامیل درجه یک و دوست باشن ...

منم اینطوریم ولی واقعا دوس دارم با اون شخص یه ارتباطی داشته باشم حداقل ولی میترسم با خودش بگه وا این چرا اینطوریه😂😂😂