بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فعلا که هر روز روشو پماد میزنم و گاز میزارم تا به مرور خوبشه
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
همسرم اهواز پیش دکتر باقرپور انجام داد.هر روزی که بری ویزیت معاینه و جراحی میشی نیازی به وقت قبلی نیست
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
نه همون اولم درد نداشت .همسرم سه تا عمل با هم انجام داد
کیست مویی فیستول و شقاق همشون هم لیزری.یخورده کیستش درد داشت که اونم مسکن براش نوشته بود دکتر.