قبلا بینهااایت عاشقم بود یهویی توی یک سال تغییر کرد محبت نمیکرد و هربار به روش میوردم میگفت بخاطر اخلاق خودته تو قبلا باهام بد بودی دیگه هیچی بین ما درست نمیشه و نمیتونم بدیاتو فراموش کنم( دوسال پیش سر ی سوتفاهم فکر کردم بهم خیانت کرده از روی عصبانیت زدم تو گوشش) الانم هرچی توضیح میدم عصبی بودم کنترل رفتارمو نداشتم باور نمیکنه میگه تو داری منو بازی میدی میگه در ایندم ممکنه چنین رفتاریو تکرار کنی میگه بخاطر اون کارت حسم بهت از بین رفت اعتماد خط قرمز من بود دیگه نمیتونم باهات مثل قبل باشم امشبم قسم جون مامانشو خورد دیگه هیچ حسی کلا بهم نداره و تصمیمش جدایی هست بارها تو گذشته پیش اومده بود اون عصبی بشه حرفی بزنه کاری کنه من بخشیدم ولی حالا بخاطر ی لحظه عصبانیت میخواد جداشیم؟ حقیقتا برام منطقی نیست دلیلی که میاره منطقی نیست که اون همه علاقه یهویی بخاطر ی دعوای بیخود از بین بره امروز هم بهش گیردادم تغییرکردی همون دلایل مسخره رو اورد و اخرش دعوا شدت گرفت بهم گفت برو با خشونت خیلی زیادیم گفت برو گفت اگر نری زنگ میزنم پلیس با ابرو ریزی بیرونت میکنم اون منو از خونه ای بیرون کرد که خودم سال ها پا به پاش زحمت کشیدم تا به این نقطه برسیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گلم، اینطور که توضیح دادی، به نظر میاد که یه سری اتفاقات تو رابطه پیش اومده که خیلی تاثیر گذاشته و حالا هر دو طرف توی یک وضعیت هیجانی و حساس هستید. من فکر میکنم که این مسئله، بیشتر از اینکه مربوط به یه رفتار یه لحظه باشه، به مشکلات بزرگتر در ارتباطات شما مربوطه. احتمالاً هر دو طرف نیاز دارن که این مسائل رو با هم بدون عصبانیت و با صداقت کامل صحبت کنن. به هر حال، این وضعیت خیلی پیچیده است و به این راحتی نمیشه براش جواب قطعی داد. فکر میکنم هر دو نیاز به زمان و شاید یه دوره مشاوره داشته باشید که بتونید دوباره به هم نزدیک بشید.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
و تو رفتی؟؟ اون نمیتونست تو رو با پلیس بیرون کنه. برگرد خونه و بگو میتونی بیرونم کن. اینجا خونه منم هست.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!