2777
2789
عنوان

بدهکارم

134 بازدید | 10 پست

بدهی دارم خیلی زیاد نزدیک یک میلیارد..

دچار بدشانسی و ورشکستگی شدم.

گفتم هر سری بدهی رو طلا بفروشم بدم چون چک دادم تو خرداد و مرداد...

دارم دق میکنم ک طلا این همه ریزش کرد من حتی الان همه طلاهامو بفروشم ی چکمم نمیتونم پاس کنم.

فکر نکنید ک از تورم خوشحال میشم ن میدونم قیمت بالای طلا یعنی بیچارگی ولی برای من بدهکار هم این ریزش قیمت هم یعنی بیچارگی...

خدا کنه همه چی بیاد پایین و همه مردم بتونن و من بتونم زندگی راحت بگذرونیم.ولی الان با این بی ثباتی چ غلطی کنم..

شبا از استرس خاب ندارم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

نمیتونی وام بخری از کسی؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم تاپیک های شما همه سر کاریه، یه دفعه میگی تصادف کردم چهره ام عوض شده، یه دفعه میگی تو ماشین یکی مزاحم شده یه دفعه میگی طلا ریزش کرد ورشکست شدم ، یه کم بیشتر روی داستانهات کار کن

ن اکثر میگن سپرده باید داشته باشم برای وام ک منم ندارم

منظورم امتیاز وام ازدواج یا رسالت هست 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حس میکنم تاپیک های شما همه سر کاریه، یه دفعه میگی تصادف کردم چهره ام عوض شده، یه دفعه میگی تو ماشین ...

مرسی جانم از نظرتون.امیدوارم هیچ کدوم برای شما ک ن برای کافرم هم پیش نیاد.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت