2777
2789
عنوان

جاری دوستم خوبه یا خودشش

139 بازدید | 9 پست

من خودم به خدا  مجردم برا دوستمه

دودلع باپسری ارتباط دارع واگه اوکی بده نامزدی میکننن الان همش شک داره میترسع

یه جاری داره واقعا نازه البته ارایشم زباد میکنه ولی نازو وخوشگلهههه. خیلی بلد دلرب کنه براشوهرش خیلی قشنگ ناز میکنه و.شوهرشم وضع توپ خرج انچنانی سفرهای مختلف و.. اینکه شاغل نیس

دوستم خودش پزشکی میخونه درسش هنوز تموم نشده ولی زیاد اهل ارایش واینا نیس خودشم نازه ولی میگم اهل ارایش زیاد تیپ انچنانیی و اینا خیلی دختر ساده ومرتبیه وهمچنین چهره ملیح ونازیم داره  ولی زیاد اهل دلبری کردن ونز کردننن براشوهر نیس این پارتنرشممم و ضعش خوبه اوضاع مالی خوبی داره ولی نه اندازع داداششش ولی واقعا پسر باجنم باعرضه با شخصیتیه

الان میترسه که با زنداداشش مقایسش کننن 

شما بگیذ واقعا ممکنه پارترنششش. بخواد از اون تعریفی بکنه یا مقایسهه؟؟ 

شما بین این دومورد کدم وبیشتر قبول دارید؟؟؟؟ 

به خدا اینقد به این موضوع ها فکر میکنه 

این بستگی به شخصیت اون فرد داره یکی هست با یکی خیلی نابودگر خودت مقایسه میکنه و میگه اون از تو بهتره و یکی تو رو با ملکه ها و پرنسس ها هم مقایسه نمیکنه هیچ بهتر از اونا میدونه این واقعا ارزیابی سخته مسلما همیشه بهتر و زیباتر و خوش اخلاق تر ما هست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون که دوست تو پزشک هس ده هیچ از اون جلو هس شخصیت یه پزشک کجا و کسی که شغلی نداره کجا قصد توهین به خانمهای خونه دار ندارم ولی دوست شما پرستیژ فوق العاده ای داره زیبا هم هست پس چیزی کم نداره

همین منم بهش میگم خودش همه لحاظ سره از جاریششش هی میترسه 😂😂😑😑😑😑

اگه قراره ایشون از طناز نبودنش بترسه که جاری هم باید از پزشک بودن ایشون بترسه، به نظرم که ربط نداره

خیلیا دختر آروم دوست دارن؛ خیلیا هم برعکس

نگرانیش الکیه، آتو دست پسره نده هااا؛ اصلا به رو نزنه این موردو

همون که دوست تو پزشک هس ده هیچ از اون جلو هس شخصیت یه پزشک کجا و کسی که شغلی نداره کجا قصد توهین به ...

به خدا قسمم زیاد  اهل ارایشم نیس چهره بانمکی داره تیپ واستایل ساده وشخصیتی میزنه 

فقط هی میگه نکنه اونزیاد دلبری ونازه واقعا هی به خودش میرسهه از این میترسه فقط یعنی میخوام خفش کنممم ولی 😂😂😑😑😑

به خدا قسمم زیاد اهل ارایشم نیس چهره بانمکی داره تیپ واستایل ساده وشخصیتی میزنه فقط هی میگه نکنه او ...

منم جز رژ و کرم چیزی نمی‌کشم ولی از خودم خیلی راضیم مهم زمینش هس