potatozahra2 مدیر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 عنوان بچه ها دارممیرم مشهد تنهایی🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست پنجشنبه بلیط اتوبوس گرفتم نصحیتی چیزی چیبا خودم ببرم ؟🤧 جمعه میمونم شنبه برمیگردمبنظرتون جمعه یسر فردوسی هممیتونم برم؟ افسارگسیخته 🦤 1404/02/02 | 20:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 حالا چرا فردوسی همیشه دلم میخواست از دوران دبیرستان یبار برم مقبرش این همه شعراشو خوندیم ....🥲 افسارگسیخته 🦤
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25357 یه کیف کوجیک خوراکی و اب با خودتون تو اتوبوس ببرین اگر گردنتون اذیت میشه گردنی بالشت ببرین میشه دعام کنی پیش امام رضا بگین خودشون انتخاب کنن واسم اسمم فاطمسس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 وای ای کاش منم باهات می اومدم میشه بهش بگی امسال هم منو بطلبه..ممنون ایشالا شما هم بطلبه ما هم بطلبه واقعا 🫠 افسارگسیخته 🦤
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 یه کیف کوجیک خوراکی و اب با خودتون تو اتوبوس ببرین اگر گردنتون اذیت میشه گردنی بالشت ببرین میشه دعام ... باشه بگم فقط خودشون انتخاب کنن؟🥺 افسارگسیخته 🦤
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 به یاد همتون دعا میکنم ایشالا تا پنجشنبه به سلامت برسم چشم🫠 افسارگسیخته 🦤
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9316 بیا با هم بریم الهی اره خیلی دلم برا امام رضا ع تنگ شده🥹🤧 قربونت عزیزمسلام مارو هم برسون
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 قربونت عزیزمسلام مارو هم برسون حتما🫠 افسارگسیخته 🦤
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9316 به یاد همتون دعا میکنم ایشالا تا پنجشنبه به سلامت برسم چشم🫠 ایشالا به سلامت میری و میای
potatozahra2 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 340 ایشالا به سلامت میری و میای 🥺💓💓 افسارگسیخته 🦤
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25357 باشه بگم فقط خودشون انتخاب کنن؟🥺 اره به امام رضا بگو هرجور صلاحه بگو فاطمه سپرد دست خودتو یاعلی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته