2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکی که زندگیش خوبه

124 بازدید | 16 پست

همین 

نمیخوام ناشکری کنم خدارو شکر

ولی اگه کسی واقعا زندگیش خوبه لطفا شاکر خداباش و ایراد چیزای کوچیکو نگیر

امشب دلم گرفته ار خودم

خانوم دندون پزشک آینده (405) ☀️✈️🌱 

بخدا همه یه جور مشکل دارند هیشکی خوشبخت کامل نیست گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نیست عزیزم چرا دور و ور من هست 

چرا دارم میبینم خودش زیبا پولدار شوهر ثروتمند 

بچه های سالم و زیبا 

کشوری نیست که نرفته باشه

بی نقص نیست ولی مشکل بزرگ ندارن من مشکلم بزرگ نیست ولی خسته شدم زندگیم راکده نمیخوام ناشکری کنم ولی.‌‌...

چرا نیست عزیزم چرا دور و ور من هست چرا دارم میبینم خودش زیبا پولدار شوهر ثروتمند بچه های سالم و زیبا ...

خب عشقم قشنگم تو‌ که داخل زندگیشون نیستی بدونی 

خوشبخت کامل بدون هیچ مشکلی وجود نداره 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بی نقص نیست ولی مشکل بزرگ ندارن من مشکلم بزرگ نیست ولی خسته شدم زندگیم راکده نمیخوام ناشکری کنم ولی. ...

منو چی میگی پس ولی خدایی شکایتی ندارم گاهی فقط دلم میگیره

خب عشقم قشنگم تو‌ که داخل زندگیشون نیستی بدونی خوشبخت کامل بدون هیچ مشکلی وجود نداره

لطفا به حالم دعا کن واقعا دعا کن تا ببینم باید چه گلی به سرم بزنم

لطفا به حالم دعا کن واقعا دعا کن تا ببینم باید چه گلی به سرم بزنم

چشم 

خب عشقم قشنگم تو‌ که داخل زندگیشون نیستی بدونی خوشبخت کامل بدون هیچ مشکلی وجود نداره

عشقم دیگه چطوری ببینم عالم و آدم بهش حسادت میکنن 

شوهرش عاشقشه 

پولدار خشگل و خوش اندام 

به جز اون خیلی هارو دیدم 

ولی من خودم از همون بچگی بدشانس بودم تو همه چی 

ولی دوست دارم با زندگی بجنگم از این به بعد هرچی رو دوست دارم به دست بیارم خودم به دست بیارم

عشقم دیگه چطوری ببینم عالم و آدم بهش حسادت میکنن شوهرش عاشقشه پولدار خشگل و خوش اندام به جز اون خیلی ...

الهی خداوند متعال بهترینارو سر راهت قرار بده انشالله همه ارزوهات خاطره شن برات 

تلاش کن با تلاش موفق میشی بخدا

یه مثالی هست میگه دوتا گدا هستن یکی یه کاسه کوچیک داره یکی یه تشت بزرگ میرن گدایی تا شب ماله کوچیکه پر میشه مال بزرگه ام پر میشه  

متوجه شدی چی شد؟