2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

549 بازدید | 58 پست

بچه ها یکشنبه دارم میرم عکس رنگی از استرس دارم میمیرم کم مونده گریه کنم ....کیا تجربشو داشتن وبعد ازعکس باردارشدن ؟؟؟😢😭

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند
منم تازه گرفتم هنوز موعدم نرسیده

چقددرد داشت ؟؟؟؟هزینه ش؟؟؟مشکلی که نداشتی گلم؟؟؟

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوست دارم بگیرم ولی میترسم. هر چند دکتر گفت نیازی نیست فعلا

خیلی وقته منتظری؟؟؟؟ دکترمن گفت برو تا یه کم استرست کم شه ....

چرا با بیهوشی نمیگیری؟ من اگه نیاز شد میرم با بیهوشی میگیرم 

شوهرم قبول نمیکنه میگه بیهوشی عوارض داره 

منم تازه گرفتم درد داره ولی قابل تحمله  

باردار شدی؟؟؟

وای که من اینقدر ترسو هستم که حد نداره. حتی واسه یه پاپ اسمیر گرفتن استرس میگیرم 

منم خیلی میترسم کم مونده گریه کنم 

خیلی وقته منتظری؟؟؟؟ دکترمن گفت برو تا یه کم استرست کم شه ....

من شوهرم مشکل داشت تازه خوب شده. ولی من سابقه خارج از رحمی دارم.دوساله منتظرم تابستون پارسال خارج از رحم بود که تشخیص دادن بخاطر ضعف اسپرم بوده

من شوهرم مشکل داشت تازه خوب شده. ولی من سابقه خارج از رحمی دارم.دوساله منتظرم تابستون پارسال خارج از ...

منم اردیبهشت بارداری پوچ داشتم ....شوهرمم سالمه