2777
2789
عنوان

آیا واسه شوهرم کادوی تولد بخرم

490 بازدید | 25 پست

اگر شما جای من باشین میخرین؟

بشدتتتتتت خسیسه. واسم نه عروسی گرفت نه طلای عروسی گرفت. در حالیکه پول داشت. گفت تو لیاقت خرج کردنو نداری
دست بزن داره مدااام کتک میزنه

لوس و پرنسس و قهرقهروئه

اصلا تو کارای خونه کمک نمیکنه در حالیکه منم شاغلم
بشدت بدون اعتماد بنفسه و شخصیت ضعیفی داره و حسادت میکنه

هر کااااری کرده که عشقم نسبت بهش تو سینه ‌م دفن شه

الان ازش خیلی بدم میاد
اصلاااااااااااا به احساسات من اهمیتی نمیده و واسش مهم نیست
من عادتمه واسه دوستا و اطرافیانم کادوهای خوب میخرم. حس خوبی میگیرم وقتی میبینم خوشحال میشن. واسه این عنتر آقا هم تو همه ی مناسبتای قبلی کلییییی تدارک دیدم و هزینه کردم و کنارشم کلی چیزای عاشقانه بهش کادو دادم. مثلا پارسال 50 تا عکس دونفرمونو دادم چاپ کردن و بعد پشتشونو با دست خط خودم تاریخ و مکان زدم و یه جمله مرتبط به اون خاطره نوشتم

عنتر آقا یه ماه بعدش سر اینکه رفتیم مشاوره و مشاور اونو مقصر دونست عکسا رو ریخت تو سینی آتیش زد و فیلمشو واسم فرستاد. جیگرم با دیدنش آتیش گرفت
واسه تولدم یه پاور انک خرید خشک و خالی واسه ولنتاین هیچی کادو نداد و به جاش واسه تولد داداش کوچیکترش کلی تدارک دید و هزینه کرد و براش کادوی اختصاصی خودش سفارش داد
تازه روی کادوی ولنتاین منم عیب گذاشت و گفت خوشم نیومده
آه از سینه‌ی پر از سوزم. دلم میخواد به یکی محبت کنم و اونم بهم محبت کنه...
بنظرتون براش کادو بخرم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چرا با این ازدواج کردی؟

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

ایسگا کردین ما رو؟ 

عاره حتما برای کلکسیون افتخاراتشون ساعت طلایی ست چرمی چیزی باید بگیرین 

باید 😕😐

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم ببخشید حق داری ولی اگه میخواستی بخری چی میگرفتی 

چون بنظرم شما خیلی وارد هستی میدونی چی بخری 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم