2777
2789

هر دو چهره خوبی داشته باشن ولی یکیشون واقعا خوشگل باشه و همه تعریف کنن از چهرش اونی که خوشگلتره خیلی غریبه است ولی اون‌یکی فامیل خیلی نزدیک خانواده شوهر 

همچین چیزی ممکنه که به خاطر چهره بخوان این یکی رو بیشتر دوست داشته باشن؟😐

یا چون اون فامیله باهاش صمیمی ترن و بیشتر دوستش دارن 

دوستان من خودم مخالف همچین جریانیم و اصلا ربط نمیدونم به زیبایی یا نسبت نزدیک با خانواده همسر بیشتر به ذات آدم بستگی داره سوال رو هم برای دختر عموم پرسیدم مرسی🌸

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

ن یکیش شاغل باشه یکیش نباشه فرق میزارن

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیباترم از ۲تا جاریم ولی اونا خوش شانسترن

مامان و زن عموی منم همینن 

به حدی خوشگلن که همه میگن چطور با همچین خانواده ای وصلت کردین ولی هیچ کس قدرشونو نمیدونه 

یه جاریم خیلی لاغر و پوستش سبزه سبزه هس و کوتاه قده ولی خوانواده همسرمو اصلا محل نمیده

وقتی رو میدی محل میدی همش اینطوری میشه😅مامان منم انقدر رو داد بهشون که خونه ی بابامم نمیذارن بفروشیم و مامانم داره کارای طلاقشو انجام میده

جالبه من که همه میگن زیباتر هستم از اون دوتا اینقدر خاکی هستم و اینقدر برای خانواده همسرم زحمت میکشیدم که نگووووووو

ولی جدیدا قهر کردم 

قدرمو ندونستن 

خدایا شکرت 

ن یکیش شاغل باشه یکیش نباشه فرق میزارن

هردوتا زن داداشام شاغل هستن مگه پولشون تو جیب ما میره که بخوایم فرق بذاریم؟یه زن داداشم نژاد روس داره کپی گوگوش اون یکی کاملا شبیه سیاه پوستاس ترکیب صورتش .بازم برای ما هیچ فرقی ندارن .مهم اون احترامس 

اتفاقا منم چون رو دادم و اونا سوارم شدن گفتن طلاقم بده همسرم که یه دونه سبزه  زشت لاغر مردنی کوتاه قد بگیره همسرم 

که اونا رو به عنشم حساب نکنه

بر همین من اونا رو طلاق دادم 😎

خدایا شکرت 

بله دیدم بخاطر چهره بیشتر دوست داشته باشن جاری من چهرش معمولیه اما مادرشوهرم چون به نظرش چهرش زیبا نیست حرفی نمونده بهش نزده باشه دخترش که بدنیا اومد همه میگفتن بچه شبیه باباشه میگقت نه پسرم بچه بود خیلی خوشگل بود این شبیه مامانشه البته جاریم کلا قطع ارتباط کرد 

هردوتا زن داداشام شاغل هستن مگه پولشون تو جیب ما میره که بخوایم فرق بذاریم؟یه زن داداشم نژاد روس دار ...

من هر چی عروس شاغل دیدم عزیز تر اون یکی بود حتی تو چش خاله و عمه های داماد 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎