2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینجوریم ولی شوهرم و دخترم عین بلبل چهچه میزنن  تازشم میشینن به من میخندن کلا نمیدونم چرا  هیچوقت نشد بدون تپق حرف بزنم 

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

من وقتایی که عصبانی میشم و میخوام تند و محکم حرف بزنم تپق میزنمو واسه منی که معلمم خیلی باگ بزرگیهمج ...

امروز رفته بودم پیش مشاور انقد تپق زدم آبروم رفت جدیدا اینجوری شدم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

من اینجوریم ولی شوهرم و دخترم عین بلبل چهچه میزنن تازشم میشینن به من میخندن کلا نمیدونم چرا هیچوقت ...

حق میدم خیلی بده 

یه چیز تو ذهنمه یه چیز دیگه میگم 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

جدی؟ خودم فکر میکنم برای استرسه

استرس  هم از طبع سرده دقیقا.چون خودم مدلم اینطوریه،کلی تحقیق کردم.گفتن از طبع سرد بدنت هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
راست میگی جدیدا خیلی سردیجات میخورم

گرمیجات رو کم کم اضافه کن.یباره زیاد نخور کبدت داغون بشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حق میدم خیلی بده یه چیز تو ذهنمه یه چیز دیگه میگم

فکر کن رفتم مرغ بخرم بجا اینکه بگم اقا مرغ هارو تیکه کن گفتم اقا سیخش کن  دخترم  اونقدر خندید ابرو شرف برام نگذاشت

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

منم همینجور تمرکز ندارم 

درست مفهوم حرف نمیرسونم استرس میگیرم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴