2777
2789

یعنی مخم داره میترکه . بار اولشم نیس این حرفو میزنه 

کارخودشو میبره بالا کار منو بی ارزش میکنه . 

مثلا خودش مریضه با به بهانه ی مریضیش بددهن شده بد اخلاق شده . منو بچه ها هم هی تحمل میکنیم. حالا سه روزه من مریضم خداشاهده از کارای خونم هیچی کم نشده همرو انجام میدم. دوتا بچه ۴و ۵ ساله شیطون دارم . مدام در حال جارو کردن و تمیزکاریم یا تو اشپزخونم‌. سرویس بهداشتی تمیزه همه چی مرتبه. بعد این اقا همش بهم میگه مگه تو خونه چیکار میکنی تا ساعت ۱۲ ظهر خوابی بعدشم یه غذا میپزی بخدا دگ اشکم درومده از زوره حرفش. الانم باهاش قهر کردم . بچه ها هم خونرو گند زدن ظرفای ناهارم تو ظرفشوره‌. از طرفی خودم از کثیفی بدم میاد از طرفی میگم بذار چندروز کار نکنم که بفهمه . تو روخدا راهنماییم کنید ‌ خیلی دلم شکسته با حرفش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باید بلد باشی تو طول زندگی به خودت ارزش بدی اون که نمیبینه تو نمیدونم پشت بالای فلان جارم تمیز کردی که 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دو سه روز واقعا کار نکن تا قدرتو بدونه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

دو روز کاری نکن، واقعا استراحت کن و بگو مریضم

بعدش هم هر روز یکسری از کارها رو بذار وقتی انجام بدی که خودش خونه‌ست و میبینه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ازاین حرف ها اکثر آقایون میزنند،شما یاد بگیر نسبت به این صحبت ها بی تفاوت باشی 

چون واقعا خیلی مسائل رو هزار بار هم که توضیح بدی واقعا بی فایده هست،نمیشه هم که همیشه آدم سر این حرفا بحث وجدل داشته باشه،وقتی میبینی سر یه موضوعاتی به تفاهم نمی‌رسی یا خودت باید تغییر کنی یا باید بپذیری وبی خیال باشی،تا کی میخوای اعصاب خودتو به خاطر این حرفا داغون کنی

دو روز کاری نکن، واقعا استراحت کن و بگو مریضمبعدش هم هر روز یکسری از کارها رو بذار وقتی انجام بدی که ...

بابا خودشم خونه باشه و ببینه بازم همین حرفو میزنه‌. بعد میگم خب تو پاشو انجام بده میگه من از صب تا شب سرکارم دگ نمیتونم کار خونه هم انجام بدم. خداشاهده یه لیوان بلند نمیکنه 

ازاین حرف ها اکثر آقایون میزنند،شما یاد بگیر نسبت به این صحبت ها بی تفاوت باشی چون واقعا خیلی مسائل ...

بابا اخه مدام تکرار میکنه حتی جلو مامانم چندبار گفته. مامانم بهش میگه تو فقط بچه هاتو یه ساعت بگیر زنت راحت باشه. فقط تحمل بچه ها خودش کلی کار میبره . 

وقتی مدام تکرار میکنه نمیتونم بی تفاوت باشم. دقیقا زمان هایی میگه که من خستم از کار یا از بچه 

کوتاه نیا 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻