2777
2789
عنوان

بچها گوشی پارتنرم خاموشه

173 بازدید | 24 پست

۳ساعته خاموشه یه خطش امکان پذیر نیست یکیش خاموش میزنه

هی فکرای بد به سرم میزنه میگم نکنه رفته باشه بیرون با دختر یا هزاران فکر دیگه اگه اومد چجوری با منطق ازش بپرسم🥲؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با منطق بپرس گوشیت خاموش بود نگران شدم کجا بودی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بگووو نگرانتمم گوشیت خاموش بود

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

بگو کجا بودی عزیزم

نمیگی من دلم تنگ میشه 

یا همچین چیزی

البته اگه جنبه داره ببخشیدا منظورم با پارتنر شما نیست ولی یه سری هار میشن بگی دلم تنگ میشه و فلان😐

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋