2777
2789

الان خیلی وقته هرچی پول میخواد بیاد دست منو نامزدم جلوش گرفته میشه 

یه وام خونگی ثبت نام کردیم نفر دوم در اومدیم الان اومده میگه من نیاز دارم پولتو من بر میدارم بعدا بهت میدم هرچی میگیم بابا ما خودمون لنگ هستیم جوابمون رو نمیده

ازون طرف نامزدمم یه مقدار پول دست پدرش داشت پدرشم که رفت دادش به اون یکی پسرش اونم برده پس نمیده بهمون هرچی میگیم جواب نمیده 

ازون طرف هم چند وقت پیشا نامزدم کار کرده بود با رفیقش پول زیادی دست رفیقش بود قرار بود براش بزنه پولارو اونم مهاجرت کرد اونهمه پولو با خودش برد نمیگیم نمیده یا ادم بدی هست ولی کلا فیلا چند ساله نمیده بهمون 

هرچی میخواد پول بیاد از هر راهی دستمون نمیشه خیلی وقته که وضعمون اینه چیکار کنیم آخه علتش چیه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

🌱

روایت امروز 👇

گرفتن_طلب

حضرت امام موسی کاظم (ع) فرمود: هرگاه از گروهی طلب داشتی که گرفتنش برای تو سخت و مشکل باشد این دعا را بخوان:

☘«اللَّهُمَّ لَحظةَ مِن لَحظاتِکَ تُیَسِّرُ غُرَمائی بِهَا القَضاءُ وَ تُیَسّرُ لی بها مِنهُمُ الأِقتِضاءَ اِنّکَ علی کُلِّ شیءٍ قدیرٌ.»

رفرنس 👈(کافی،ج2،ص554)

حاجت روا باشید🙏

🌱

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🖇

#پیدا کردن #گمشده و #دریافت #طلب

اگر چیزی گم کرده ویا امانتی نزد کسی گذاشته وبر نمی گرداند این اسم را 200مرتبه بخواند آن امانت را بر می گرداند.واگر انسانی گرفتار شده باشد این اسم را بر کاسه چینی با مشک وزعفران بنویسد (( محلول قرآنی )) و از آن طرف بیاشامد حل می گردد.

«یا قاهرَ ذا البَطشِ الشدیدِ اَنتَ الّذی لا یُطاقُ انتقامُهُ»

#اللهم‌عجل‌لولیڪ‌الفرج

🖇

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

گلم، این مسئله ممکنه به نبود مدیریت مالی درست و اعتماد بیش از حد به افراد مربوط باشه. احتمالا چون شما خودتون و نامزدتون همواره درگیر مشکلات مالی هستید، نتونستید روی جریان پول به خوبی کنترل داشته باشید. ممکنه هم یک‌سری سوء‌تفاهم‌ها یا نداشتن توافقات مشخص با اطرافیان باعث شده که وضع همین‌طور پیش بره. باید خیلی صریح و شفاف با هم صحبت کنید و مرزهای مالی رو مشخص کنید. اگر باز هم نتیجه‌ای نگرفتید، ممکنه نیاز باشه یک‌سری تصمیمات جدی‌تر برای مدیریت مالی بگیرید.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!