2777
2789
وای این ک بدتره بره بشینه کنار اونا تو کافه چی بگه

😂😂😂😂اره منی که دوس دارم همه ی جمع ها زودتر تموم بشه تا زودتر برگزدم تو لاک خودم فک کن با ادمایی که خیلی هم حس خوبی بهشون ندارم خودم ایجاد کننده ی دورهمی باشمممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالاخره صبح تا شب پیش اوناس دوس ندارم کسایی که انقدر زیاد پیششونه حس بدی بهم داشته باشن،بعدم گفتم که ...

حس اونا برات مهم نیست. میخای شریک چیز سنگینی نده.

هر جور صلاح میدونی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه نفر را از کار بی کاری کردی میخوای برای اونایی که موندن گل بگیری؟ درست متوجه شدم. خودت هم اونجا کا ...

نه خودم اونجا کار نمیکنم بالاخره یه مسئلع ای پیش اومده بود اون خانوم هم بی تقصیر نبود ولی خیلی با اینا صمیمی بود،پیشنهاد همسرم بود همسرم هم خیلی دوس نداره من با اونا رابطه داشته باشم ولی فک کردم حتما یه چیزی میدونع کع این پیشنهادو داده

حس اونا برات مهم نیست. میخای شریک چیز سنگینی نده.هر جور صلاح میدونی

بیوت رو پاک کن همین شماهایین که باعث میشین ادما به کسایی که مذهبی ان حس خوبی نداشته باشن،بنظرت لحنت یکم بد نبود؟بالاخره دوس ندارم همسرم تو محل کارش حس کنه شریکش ارزشش از این بیشترع مرده غرور داره بد کردم همه جوانبو توضیح دادم از حرفایی خودم خواستم راجبم بدونی حرف میکشی بیرون

بیوت رو پاک کن همین شماهایین که باعث میشین ادما به کسایی که مذهبی ان حس خوبی نداشته باشن،بنظرت لحنت ...

والا لحن خاصی نداشتم

پی وی منم سلیقه منه

هر حسی داری خودت میدونی

از تاپیک رفتم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگر خودت اونجا باهاشون کار نمیکنی و اونجا شما پستی نداری این کار بی معنی هست.

راستش همسر اون یکی شریک همسرم با کسی که من حرفم شده بود یه رابطه ی خوب گذاشته چون اونم با این یکی همکارا صمیمیع به اینا گفتع الان اونو ادم خوبع میدونن منو بده😵‍💫

چه کادویی مثلا

بستگی داره یبارسکه گرمی دادیم یکبار وسیله برقی  .یکیبارپک ارایشی سفارشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیوت رو پاک کن همین شماهایین که باعث میشین ادما به کسایی که مذهبی ان حس خوبی نداشته باشن،بنظرت لحنت ...

ببین   فعلایک به صفرازشماجلوتره شماهم کادوبدی اونم کادومیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچ کاری نکن و کادو نده با این کاری که قبلا کردی اگر الان گل بدی یا هدیه بدی خیلی ضایع است و معنی اینو میده که غلط کردی حالا منتظری اون ببخشتت یه ذره شخصیت برا خودت قائل باش دیگه همون همسر اون یکی شریک هدیه میده کافیه شما بدی ارزش خودت میاد پایین