2777
2789

راستش اصلا دوس نداشتم همکار خانوم داشته باشه ولی خب شرایط اینطور شد منم با یکیشون که خیلی کاری بود و تو یه شعبه ی دیگه بود حرفم شد و همسرم اینا باهاش صحبت کردن که بره الان همسرم میگه بعد اون قضیه فک میکنم حس خوبی بهت ندارن واسه همین من یه شاخه گل بگیرم تو بهشون بده فک نکنن تو راجبشون بد فک میکنی یا دشمنی داری باهاشون،

چن تا مسئله هس اول اینکه همسرم یه شریک دیگه هم تو اینکار دارع بفهمه من براشون گل خریدم اون میره یه آیفونی چیزی میگیره 🤦🏻‍♀️😑

بعد اینکه اینجا خانوم زیاده چی بگیرم هم فک نکنن چی شده که این انقدر هزینه کرده هم پیش اون یکی شریک کم بیارم

یکی ام من اصلا اجتماعی نیستم ببرم کادو رو ببرم بذارم رو میز خودشون برن بردارن یا ببرم دونه دونه تقدیم کنم که خیلی سختههههه برا منی که اصلا تا ادما چیزی نگن لام تا کام صحبت نمیکنم و هر چی که من نپرسیدم و لازمه بگین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر همسرت رئیس اوناس ک حس اونا نسیت ب شما مهم نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

گل نگیر شکلات شیکی چیزی بگیر غیر از این دعوت به کافه کن بهتر از همشه

وای این ک بدتره بره بشینه کنار اونا تو کافه چی بگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وای این ک بدتره بره بشینه کنار اونا تو کافه چی بگه

راجب چیزای روزمره و … در حد کمتر از نیم ساعت

اخه گل یه طوریه انگار کاری کرده می‌خواد از دلشون در بیاد 

کافه اینطوریه که من مشکلی ندارم باهاتون و…

She is working on a bio…

راجب چیزای روزمره و … در حد کمتر از نیم ساعتاخه گل یه طوریه انگار کاری کرده می‌خواد از دلشون در بیاد ...

گل هم ی جوریه لزومی نداره ببره

اصلا معنی ندارد روز دختر چیزی بگیرین مگر اینکه خانوما همه مجرد باشن‌و سنشون‌کم باشه وگرنه روز دختر برای خانومای متاهل اصلا معنایی ندارد مگر اینکه آدم از طرف پدر و مادرش کادو دریافت کنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اگر همسرت رئیس اوناس ک حس اونا نسیت ب شما مهم نیست

بالاخره صبح تا شب پیش اوناس دوس ندارم کسایی که انقدر زیاد پیششونه حس بدی بهم داشته باشن،بعدم گفتم که یه شریکم دارع اگه من اینگارو نکنم شریکش این پیشنهادو میده و همسرم قبول میکنه و گل رو از دست اونا میگیرن که اینم بده

ما چندتاکارمندخانم داریم اما من رابطه خوبی دارم. باهاشون روززن یه شاخه گل باکادومیگیرم میبرم سرمیزشون  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖