2777
2789
عنوان

کم خون بودن پریود

89 بازدید | 11 پست

بعد ۶۵ روز صبح پریود شدم از صبح خیلی کم اومده طبیعیه؟ 

برعکس دفعه های قبل که کمر دردم داشتم ایندفعه ندارم فقط یکم پشت پاهام درد میکنه مثل همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو دیگه بخدا یه ماهه دارم استرس میکشم صبح دیدم اومده جیغ میکشیدم از خوشحالی😂

چرا دکتر نرفتی؟منم وضعم همینه.هر ماه آمپول میزنم تا بیاد.امروز باید میشدم ولی خبری نی تهوع و دل درد دارم اشتهام ندارم اسهالم شدم.نمیدونم‌باردارم یا میخوام پریود شم.تنبلی دارم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اره سرفه میکنم بخاطر اون چای ابلیمو هم ظهر خوردم

حالا  یه بار ابلیمو تاثیرآنچنانی ی نداره ولی اگه طی چندچروز مکررا خورده باشی چرا...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چرا دکتر نرفتی؟منم وضعم همینه.هر ماه آمپول میزنم تا بیاد.امروز باید میشدم ولی خبری نی تهوع و دل درد ...

اتفاقا میخواستم همین هفته وقت بگیرم برم ولی صبح شدم اخه مال من همیشه مرتبه نمیدونم چرا ایندفعه دوماهه شد البته استرسی هم که کشیدم بی تاثیر نبود

دو تا پیج در مورد پریود هست که خیلی کمکتون میکنه.

یکی allay medical که هر مطلبی در مورد پریود بخواین داخلش هست.

یکی هم allay ir که بهترین راهکار برای این دوره است.

در آدرس هر دو پیج بین دو کلمه باید یک نقطه بگذارید.

یا همین کلمات را به همراه کلمه پریود در گوگل جستجو کنید.