2777
2789

کسی هست تجربه داشته باشه نمیدونم چکار کنم توخونه درس خوندنم نمییاد باید برم کتابخونه اما  نمیتونم از طرفی دلم میخواد برمم دانشگاه حداقل لیسانس بگیرم  یعنی نمیدونم بازم پشت کنکوری میشم یا نه حداقل با معدل برم دانشگاه یه رشته ای مثلا زیست شناسی سلولی مولکولی یا علوم پایه دیگه کلن بعد تو خوابگاه اینا کتابخونه هست دیگه همونجا برم برا کنکورم هم بخونم  میشه یانه کسی از درسا خبر داره 

سخته

بشدت سخته

الکی امیدوار کردن خوب نیست

حقیقتا هر کدوم از دوستام این تصمیم رو داشتن نتونستن

چون خود دانشگاه کلی درس خوندن میخواد و کلی حواشی داره

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه اگه شهر خودت باشی بهتره ولی اگه شهر دیگه ای باشی و آزاد یا پیام نور بری نمیتونی چون خوابگاه ...

کتابخونه هم خیلی خوابگاه ها ندارن اونایی هم که دارن معمولا سر د صدای بیرون زیاده بازم نمیتونی بخونی

هزار باده ی ناخورده در رگ تاک است:)

کتابخونه هم خیلی خوابگاه ها ندارن اونایی هم که دارن معمولا سر د صدای بیرون زیاده بازم نمیتونی بخونی

من خودم دانشجوی علوم پزشکیم ولی الحق والانصاف درس های پیراپزشکی خیلیییی راحت تر از دروس علوم پایه مثل میکروبیولوژی و زیست شناسی سلولی مولکولیه 

رشته های سختی ن در واقع علوم پایه ها 

من خودم دانشجوی علوم پزشکیم ولی الحق والانصاف درس های پیراپزشکی خیلیییی راحت تر از دروس علوم پایه مث ...

توی شهرهای بزرگ هم بدتره تازه رفت و آمد سنگینه ....من شهر خیلی بزرگی هم نبودم ) اراک ( ولی با اینحال روزی ۲ساعت فقط رفت و برگشتم بود 

و اینکه بین کلاس ها فکر کن ۳ ساعت خالی باشه نمیتونی بری و بیای توی دانشگاه وقتت هدر میره 

تازه بعد دانشگاه هم خسته و کوفته ای حال درس خوندن نداری که

خودمم حدس میزدم سنگین باشن ونشه اما میگم اگر ترم یک و دو که اولای دانشگاهست درسها سبکن شاید بشه رشته روزانه دانشگاه کوثر بجنورد میگم برم میگن خوبگاه رضوان جدید درست کردن براش فقط نمیدونم واقعا داخل دانشگاه یانه  حالا هرروزم که کلاس نداریم ترم یک دو شاید بشه جمع کرد ها اخه چند ساله میخوام بخونم تو خونه اما نمیشه هر روز یه برنامه  ولی اونجا خودمم و فوقش یه درس  دانشگاه   اگر شد بخونم چه بهتر  حداقلش اگر نشد لیسانسمو میگیرم حالا رشته زیست شناسی سلولی مولکولی خوبه  اگر اونم بتونم راضی کنم  که بزارن برم

واقعا سخته رشته زیست شناسی سلولی مولکولی و.... 

چقدر حیف تو این چند سال حتی کنکور مجاز نشدم 

هعی 

گفتم خوابگاه دانشگاه کوثر بجنورد داخلشه شاید بتونم استفاده کنم از زمانم بهتر