قبول دارم. ولی ازبس استرس دارم گفتم اینجا بگم ببینم چی میگن بچه ها
اگه پولشو لازم ندارید خب نگه دارید
طلا هيچوقت اونقد پایین نیومده توی دراز مدت
همیشه صعودی بوده
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزم طلا نسبت به دیروز کاهشی بوده روندش چونکه هفته ی دیگه قرار مذاکرات جمع بندی بشه هی داره میاد پایین منم وام فرزنداوری مون اسممون اومده میخوام پوا بخوابونم بانک گردش حساب مالیم بره بالا فعلا دست نگه دار اگه بخوای طلا بفروشی حتما دست دوم باشه دست ۱ نباشه ضرر هست .
مگه میخوای نوسان بگیری که میگی ضرر میکنم یا کوتاه مدت خریدی؟
چقدر طلا داری ؟بدون اجرت خریدی یا زینتی؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
جهانی داره میره بالا امروز رکورد زد ایران بخاطر جو روانی مذاکرات اومده پایین
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن
خدا لعنت کنه توهین سایت بمنم گفتن نفروش تااخر فروردین میره رو ۹ تومن کاش ۸۴۰۰فروختخ بودم.اومد رو ۷۵۰ ...
خب فروختید با پولش چی کردید؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
با پولش ک نمیتونم کاری کنم میترسم پایین بیاد خیلی ولی یکسال بره بالا نگه میدارم
کددم سالی دیدی طلا ار سال قبلی کمتر باشه؟
اینا همش نوسانه
توکه خونگی هستی و دراز مدت خریدی نگه دار
حباب هم باشه به این راحتیا پایین نمیومد فقط بخاطر جوه جامعه ست
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن