2777
2789
عنوان

بیشتر از جونم میخوامش

992 بازدید | 50 پست

اینو خطاب ب تمام اون مادرهایی ک بچه ی سالم دارن میگم اون مغرورهای از خود راضی ن همه ی مادرا

بچه ی مریضم رو،  نه ، یک تار موی بچه ی مریضم رو با ۱۰۰ تا بچه مثل بچه های سالم امثال شما عوض نمیکنم

پس فکر نکنین خبریه

فکر نکنین ماها ک بچه هامون خاصن برامون عزیز نیستن

فکر نکنین میتونین دهنتون رو باز کنید هرچی دوستداشته باشین بگین

ک چی

ماها ابلیس بودیم بچه هامون اینجوری شدن شما ها پاک و معصوم و مبرا؟!

خیر عزیزم

بچه ی من اگر مشکل داره اگر خاصه خواست خدا بوده بچه هایی مثل بچه ی من پاک بدنیا اومدن پاک زندگی میکنن و پاک هم  وارد بهشت میشن اینا فرشته های بی بال خدا روی زمین هستن ک روزی هرکسی نمیشن خدا هرکسی رو لایق داشتن همچین فرشته هایی نمیدونه

من اگر دعا میکنم بچم خوب بشه از روی حس مادرانه امه ن اینکه این بچه برام عزیز نباشه وگرنه خود خدا میدونه یک تار موش رو با دنیا عوض نمیکنم

پس اگر مادری مثل من دیدی کم نیش زبون بزن

اگر بچه ی خاص دیدی درست برخورد کن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

چقدر حرف دلت حرف خواهر منه🥺

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرف دلت حرف خواهر منه🥺

بخدا دیونه میکنن ی عده

بیچاره مادرم رو هم دق کش کردن با حرفها و نگاه هاشون

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

عزیزدلم ، نمیدونم اسم بچتون چیه ولی از الان دیگه هر وقت برای پسر خودم دعا کنم برای بچه شما هم دعا میکنم ❤️

خدا خیرت بده ❤️

ما ، در مقابل شما ، میشه گفت انگار هیچ کاری نمیکنیم ، البته کار همه مادرها باارزشه ولی مادرهایی که بچه مریض دارن خیلی زحمت میکشن ، امیدوارم خدا به خودت و پسرت سلامتی بده ❤️

سلام گلاب جونم خوبی 

واقعا فکر میکنند از خوبی خودش بوده بچه‌هاشون مشکلی ندارن 

اما از گردش روزگار هیچکی خبر نداره ان شاء الله قرعه بنام بچه‌های ما هم میفته و نجات پیدا میکنن خدا رو چی دیدی 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

مادر عزیز قوی باش روحیتو بخاطر این حرفا خراب نکن انشالله کوچولوت خوب بشه

ممنونم عزیزم

عزیزدلم ، نمیدونم اسم بچتون چیه ولی از الان دیگه هر وقت برای پسر خودم دعا کنم برای بچه شما هم دعا می ...

ممنونم از دل پاکی ک داری خدا ب همه ی بچه ها نگاه ویژه کنه منم برای عاقبت بخیری همه ی بچه ها دعا میکنم اسم پسرم هاکان هست

سلام گلاب جونم خوبی واقعا فکر میکنند از خوبی خودش بوده بچه‌هاشون مشکلی ندارن اما از گردش روزگار هیچک ...

سلام قشنگم فدات شم تو خوبی؟

آره والله بجز حرفهاشون نگاه ها و ایش ایش کردناشونم عذابه

بچه رو میبری خرید جوری رفتار میکنن جوری با نگاه چندش نگاه میکنن ک حالم بهم میخوره ازشون البته ک من فقط بچمو میبینم و فدای یک تار موش

عمدا ک اون کارا رو نمیکنه ک دست خودش نیست منم تا اونجا ک در توانم باشه مدیریتش میکنم اما خب بچه های خاص خاصن

سلام قشنگم فدات شم تو خوبی؟ آره والله بجز حرفهاشون نگاه ها و ایش ایش کردناشونم عذابهبچه رو میبری خری ...

درست میشه به امید خدا 

اونقدر بچه بوده که زرنگ‌ و بلا بودن بزرگ شدن غیر از عذاب برا خونوادشون چیزی نداشتن برعکسش هم هست اونقدر بچه بقول معروف ساکت بوده وقتی بزرگ شدن عصای دست شدن 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

سلام قشنگم فدات شم تو خوبی؟ آره والله بجز حرفهاشون نگاه ها و ایش ایش کردناشونم عذابهبچه رو میبری خری ...

بچتون چه مشکلی داره؟ 

منم خیلی درعذابم همش گریه میکنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد