2777
2789
عنوان

بی محبتی از طرف شوهر

423 بازدید | 15 پست

سلام دوستان واقا دلم گرفته کسی نیس باهاش حرف بزنم شوهرم اصلا بلد نیس یه ذره محبت کنه یا یه کلمه حرف عاشقانه بزنه واقا حسرت یه زندگی عاشقانه موند به دلم احساس میکنم اصلا دوسم نداره مثلا امروز هر چی باهاش حرف میزدم اصلا بهم گوش نمیکرد هی با صدای بلند قربون صدقه پسرمون میرفت وقتی حرف زدنش تموم شد من باز دوباره خواستم باهاش حرف بزنم اون باز دوباره همون کارشو تکرار کرد یعنی حرف نزن حوصله اتو ندارم 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

به نظرم نصف خوشبختی یعنی شوهرت بچه دوست باشه 

من ذوق می کنم می بینم شوهر بچه هام دوست دارم و بهشون محبت می کنه!  (به لچه های من داره محبت می کنه و اینده بچه هام قراره تامین کنه!)

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خیلی کار داشتم سریع داشتم بدو  بدو کارامو میکردم که بچه زیادی گریه نکنه گناه داره زود برش دارم میگه چرا انقد اخم کردی میگم کو اخم کردم دارم تند کارامو میکنم خیلی کار دارم بچه گریه میکنه مگه نمیبینی میگه چرا بقیه زنا مگه کار نمیکنن تو اخم کردی داری وظیفتو انجام میدی بهش ‌گفتم اگه اخمی ام تو صورتم میبینی برا اینه که یخ ذره بهم محبت نمیکنی بقیه زنا که میگی هم کار میکنن هم میخندن شوهرشون بلده محبت کنه نه مث نو که انقد سردی میگه مگه محبت کردن چجوریه همینکه دعوات نمیکنم یعنی زندگیمون خوبه 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نصف خوشبختی یعنی شوهرت بچه دوست باشه من ذوق می کنم می بینم شوهر بچه هام دوست دارم و بهشون مح ...

عزیزم مگه خودمون آدم نیستیم اصلا واسه جی ازدواج میکردیم اگه محبت لازم نداشتیم عشق لازم نداشتیم

الهییییی💖💖💖فدات شم ناراحت نباش ، انشالا همچی درست میشه💖🌱

فدات عزیزم انقد مهربونی❤️❤️

متاسفانه اکثر مردا ابراز محبت بلد نیستند و زبان عشق همسرشون رو نمیفهمند.یبار بهش بگو بیشتر بگی باعث مقاومت اون و حقارتت میشه اگر تغییر نکرد توام مثل خودش باهاش برخورد کن

به نظرم نصف خوشبختی یعنی شوهرت بچه دوست باشه من ذوق می کنم می بینم شوهر بچه هام دوست دارم و بهشون مح ...

عزیزم بچه های شما بچه های شوهرتونم هست وظیفشه بهش محبت میکنه مث من نباش انقد که شوهرم هرکاری میکرد در حالی که وظیفه اش بود من کلی تشکر میکردم قربون صدقه لش میرفتم فک میکنه اصلا من آدم نیستم و هیچ احساسی ندارم 

درسته که باید شوهرتون بهتون توجه کنه، ولی شما فکر کنم بچه کوچیک دارید و خسته آید

فکر میکنم یه موقع که بچه خوابه یا تنهایید باید مفصل و با آرامش و به دور از توهین با شوهرتون صحبت کنید

خیلی از مردها نمی‌دونن چطور باید محبت کنن، شاید شوهرتون فکر می‌کنه همین که خرجی میده و با هم کل کل ندارید یعنی همه چیز خوبه

باید بهش گوشزد کنید چی میخوای اصلا اشکال نداره

متاسفانه اکثر مردا ابراز محبت بلد نیستند و زبان عشق همسرشون رو نمیفهمند.یبار بهش بگو بیشتر بگی باعث ...

اتفاقا تازه شدم مث خودش 

متاسفانه اکثر مردا ابراز محبت بلد نیستند و زبان عشق همسرشون رو نمیفهمند.یبار بهش بگو بیشتر بگی باعث ...

اتفاقا تازه شدم مث خودش 

درسته که باید شوهرتون بهتون توجه کنه، ولی شما فکر کنم بچه کوچیک دارید و خسته آیدفکر میکنم یه موقع که ...

عزیزم شیش سال بهش گفتم چی میخوام با هر زبونی که بگی گفتم اصلا نمیتونه چون دوسم نداره 

چطور میفهمید که دوستون نداره؟

چوم اصلا نه باهام حرف میزنه نه محبت میکنه اصلا نگاهم نمیکنه خیلی مغرور مثلا من یه ساعت زل بزنم بهش اون یه نگامم نمیکنه خیلی ام اعتماد به تفسش بالاس میگه بچمون به من رفته خوشگل اصلا به تو نرفته امروزم میگفت پسرم صد سال نمیفرستم سربازی کاش میشد تورو عوضش بفرستم