2777
2789

تلگرام داری؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خصوصی پیام بده 

لینک چنل اموزش حرکات بفرستم برات

اینجا امتحان کردم نوشت مجاز نیستی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ی ساعت برو داخل باشگا محیطشو ببین ،تمرین کردن بقیه هم ببین،خودت متوجه میشی،

انقدر  استرسی میشم خجالتیم هستم نمیتونم از افراد اونجا بپرسم بازم ممنون از نظرت😘

انقدر استرسی میشم خجالتیم هستم نمیتونم از افراد اونجا بپرسم بازم ممنون از نظرت😘

منم استرسی و خجالتیم،اولین بار چند سال پیش رفتم باشگا خعلی خجالت میکشیدم

عادت کردم،العان همه ب ی ورمن🤣

البته اینکه لاغر شدمم بی تاثیر نیست،

منم استرسی و خجالتیم،اولین بار چند سال پیش رفتم باشگا خعلی خجالت میکشیدمعادت کردم،العان همه ب ی ورمن ...

😂انشالله منم برم یکم اجتماعی بشم استرسم بره. قبلا اینجور نبودم الان اصلا یه غریبه میبینم دستو پام میلرزه همسرم گفت برو  باشگاه خیلی تاثیر میزاره‌ روت الان استرس باشگاهم اضافه شده😂😂😂

😂انشالله منم برم یکم اجتماعی بشم استرسم بره. قبلا اینجور نبودم الان اصلا یه غریبه میبینم دستو پام م ...

خعلی دیگه استرسی شما

وزنت خعلی زیادع؟ من خعلی با همه گرم نمیگیرم اخه برعکس تو باشگا همه جذبن میشن همش ازم تعریف میکنن خعلی تاثیر گذاشت روی اعتماد بنفسم

خعلی دیگه استرسی شماوزنت خعلی زیادع؟ من خعلی با همه گرم نمیگیرم اخه برعکس تو باشگا همه جذبن میشن همش ...

نه وزنم نرماله تعریف از خودمم نباشه خ‌شگلم اندامم زیباعه ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم خیلی اذیت میشم اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم واسه همین همه حس میکنن مغرورم درحالی که فقط خحالتیم‌شدید