2777
2789
عنوان

به نظرتون نسبت به ظاهرش حس بدی داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست
خب اخه من اصلا روم نمیشه بخوام حرفی از اون مورد بزنم دوست ندارم حس بدی پیدا کنه

نه اتفاقا اگه قراره جدی بشه 

باید بگی چی بوده چی شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودم پسرم و اطمینان دارم که اعتماد به نفسش بخاطر این قضیه کمه

دوست داره حقیقت رو بهش بگی و قلبا تعریفش رو بکنی که شاید حالش خوب شد چون حالا که بهم نزدیکید

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

سلام من خودم پسرم و اطمینان دارم که اعتماد به نفسش بخاطر این قضیه کمهدوست داره حقیقت رو بهش بگی و قل ...

بعدشم، پسرا تقریبا دیگه باید گفت همشون اعتماد به نفس کاملی رو دارن اینو خود منی که پسر هستم میگم

کسی که اعتماد به نفس کمی داشته باشه و پسر باشه واقعا میتونه به زندگیش ضرر بزنه

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

سلام من خودم پسرم و اطمینان دارم که اعتماد به نفسش بخاطر این قضیه کمهدوست داره حقیقت رو بهش بگی و قل ...

سلام اخه من نمیخوام فکر کنه موضوع مهمه به نظرتون اگه کلا هیچ وقت چیزی دربارش نگم‌بهتر نیست؟