2777
2789

من جلوگیر میکنیم طبیعی همیشه چه روز تخم گذاری چه بقیه روزها 

فقط یکبار اونم ماه11 جلوگیری نکردیم به حساب این که روز تخم گذاری نیست بعد تقویم رو دیدم روز اول تخممک گذاریم بود اما اسفند پریود شدم فروردین پریود نشدم الان تست دادم مثبت بود ممکنه همون روز باردار شده باشم و پریودم شدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه اون خونی که اسفند دیدی برا لانه گزینی باشه عزیزم حتما برو یه آزمایش بتا بده

مثل بقیه پریودم بود 3_4روز طول کشید 

بچه های قبلیم در حد لکه بینی بود روز پریودم 

خب الان میشه 12هفته اگه باید حتما سونو انجام بدم اگه دیرتر شده باشم که الان 7هفته ام هفته آینده باید ...

بنظرم آزمایش بده برو دکتر برات سونو واژینال بره

ببینه ساک تشکیل شده یا نه

بعد تو سونو شکمی من رفتم برا تشکیل قلب، دکتره گفت چند هفته ای گفتم ۹ . نگاه کرد گفت الان ۱۱ هفته شدی، ان تی هم برات اندازه میگیرم هزینه اونم پرداخت کن

میخوام بگم که تو سونو خودش میفهمه چند هفته ای و لازم باشه برات ان تی هم همون لحظه انجام میده

بنظرم آزمایش بده برو دکتر برات سونو واژینال برهببینه ساک تشکیل شده یا نهبعد تو سونو شکمی من رفتم برا ...

الان تقریبا 20روزی گذشته از پریودم که فروردین باید میشدم نشدم با آزمایش و عدد بتا مشخص نمیشه؟ حتما باید سونو باشه 

الان تقریبا 20روزی گذشته از پریودم که فروردین باید میشدم نشدم با آزمایش و عدد بتا مشخص نمیشه؟ حتما ب ...

آره من رفتم آزمایش دادم فقط گفتن مثبته

از روی یه جدولی با عدد بتام حدس زدم چند هفتمه که تقریبا درست بود

ولی دکتر برای تشخیص سن بارداری سونو نوشت که یکم دیر رفتم ، تشکیل قلب و سن بارداری و چندقلویی و ان تی غربالگری ... همشون تو همون یدونه سونو مشخص شد 😅

الان تقریبا 20روزی گذشته از پریودم که فروردین باید میشدم نشدم با آزمایش و عدد بتا مشخص نمیشه؟ حتما ب ...

از روی آخرین پریودت میشه گفت چند هفته ای 

اگه اسفند آخرین بار شده باشی فک کنم ۲ـ۳ ماهت باشه هاا

اگه ناراحت نمیشی چند اسفند شدی