2777
2789

از هیچی تو زندگیم شانس نیاوردم دلم مرگ میخواد تورو قرآن دعا کنید امشب بیدار نشم 😭😭😭مادرم صبح زود زنگ زد حالا ی مشکل برامون پیش اومده خودم داغون بودم از قبل گفت بیا خونه ما خواهرتون راه بنداز بره مدرسه کسی خونه نیس ابتدایی 

من خودم واقعا جون نداشتم ولی با دوتا بچه راه افتادم و رفتم خواهرم ک رفت مدرسه زنگ زدم مادرم ک من میرم خونه خودم و حالم خوب نیس تو این حین خواهر دیگم از دانشگاه برگشت رابطه خوبی نداریم منم داشتم حاضر میشدم و دنبال پستونک پسرم میگشتم ک بریم دیدم یه صدای جیغ وحشتناک اون یکی پسرم درومد بدو بدو رفتم دیدم خواهر گاوم زده تو صورتش ی بچه3 ساله رو😭😭😭چون فقط خواسته بود تلوزیون روشن کنه اون حیوون نذاشته بود 

مارو ازخونه پدرم بیرون کرد و مشکلی ک برام درست شده رو تو سرم زد 

فاطمه زهرا رو قسم میدم خیر تو زندگیش نیاره ی سگ داشتم از این خواهر بهتر بود روانیه داغون

جالبه پدرمم پشتشه😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هروقت بهت ظلم شد دو رکعت نماز حاجت بخون .

خدا را قاضی بزار.

نفرین نکنا .

ولی خدا را قاضی بزار .کافیه برای خواهرت ‌.

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

آخه چرا نباید خونه پدرم برم من بخاطرمادرم میرم و اون ی فرشتس اما اون خواهر عوضیم انگار تو وجودش شیطا ...

نمیدونم دلیلش چیه .

ولی میدونم حسادت کمبود عواملشه

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

خدا جوابشو بده خیلی بیشرف و عوضیه نمیدونم چ پدر کشتگی با من داره

به مادرت گفتی 

خدا جوابشو بده خیلی بیشرف و عوضیه نمیدونم چ پدر کشتگی با من داره

یک سوال زیاد نفرین نکن .نفرین دو سر داره همیشه بد شانسی میاره .زیاد اه و ناله هم بد بیاری میاره

دوم بگرد ببین چرا باهات دشمنه .

یا از پدرت محبت ندیده 

یا از مادرت

یا اینکه داره مقایسه می کنه .